Autor Zpráva
Burgi
Profil *
Nevite nekdo jak mam do flashove stranky vlozit okno? Neco jako iframe v html. Diky moc by mi to pomohlo!
Hanz
Profil
Záleží jakou verzi Flashe máš a jestli to co chceš vkládat je další "stránka ve Flashi nebo HTML (základní).
Hanz
Profil
Jestli máš MX 2004 tak je tam komponenta ScrollPane (na obrázky a jiné stránky ve flashi). Jestli HTML tak tam je komponenta TextArea. Pokud nepotřebuješ aby se to okno scrollovalo tak použij Loader.
Jestli nemáš MX 2004 a nepotřebuješ aby se scrollovalo tak na HTML použij normální textové pole. A na obrázky a věci ve Flashi toto:
loadMovie("nazev.*",vrstva);

Jo a pokud chceš aby se scrollovalo i bez Flashe MX 2004 tak si udělej scrollbar. Něco o tom je na flash.jakpsatweb.cz

PS: Způsobů by se našlo ještě více.
Burgi
Profil *
Diky! To okno bych chtel udelat v HTML a dat tam animace ktere uz existujou(napr bannery) Bude se to nacitat jako normalni HTML stranka(to text area)??. Mam F MX 2004. Jsem zacatecnik takze potrebuju informace.
Hanz
Profil
S těmi banery to nepůjde pokud jsou v jiném formátu než *.jpg. A nebude se to načítat normálně. Flash podporuje jen základní HTML a umí načítat jen jiní flashe (*.swf), nebo obrázky ve formátu *.jpg. --> "Normální" stránka se vším všudy (obrázky v jiných formátech než *.jpg a pokročilé HTML + vetšina CSS) do flashe vložit bohužel asi nejdou (ještě jsem to nikde neviděl).
Burgi
Profil *
Ja jsem videl uz hodne stranek co maji okolo flash a uprostred neco jako iframe a v nem je HTML! A vubec nevim jak to udelat! A prave tam byly ty bannery a kdyz jsem na to kliknul tak tam bylo vlastnosti, kopirovat atd. A kdyz kliknes vedle na flash tak tam je about flash..!
Burgi
Profil *
Proste potrebuju dostat do stranky bannery a chci to delat ve flashi. A vubec nevim jak je tam dostat! A chtel bych udelat prechody mezi strankama jako gotoandstop ve framech. A taky at jdou ty pbsahu kopiravat a at tam jsou ty bannery to chci v tom tzv iframu. Teoreticky by to melo jit! Ale jak?
DoubleThink
Profil *
Burgi

To, o čem mluvíš, je naprosto nemožné. Do Flashe nelze dostat okno s HTML obsahem (pokud nepočítáme Dynamic Text formátovaný pomocí základních HTML tagů (nebo CSS ve verzi 7))

Jsou dvě možnosti, jak dostat opticky HTML obsah do Flashe.

- buďto obalíme DIV (nebo tabulku) SWF animacemi (časté řešení)

- nebo uděláme jednu SWF animaci a doprostřed (na vyhrazené místo) umístíme absolutně pozicovaný DIV. Je potřeba dávat pozor na WindowMode flashe - je nutné použít Transparent Windowless. Jinak by Flash překryl všechny plovoucí a pozicované objekty. (Tento jev byl dlouho viditelný v Opeře na www.oskarmobil.cz - Opera zatím neumí transparentní Flash)
Burgi
Profil *
DoubleThink
Takze mi radis udelat iframe a kolem toho dat swf soubory? Je to dobre reseni! Diky! Skoda ze to nejde udelat vse ve flashi!

Jeste bych potreboval poradit jak udelat jiny tvar swf souboru nez obdelnik! Chtel bych aby z toho neco vykukovalo do prostoru html! Nebo vysunuti z toho swf do html treba nejakou nabidku odkazu! Diky mooooc!!
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.