Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
bodyremover Profil |
#1 · Zasláno: 4. 4. 2006, 10:08:00
neznate nekdo prosim prikaz, kterej pevne stanovi velikost okna?...tak aby nebylo mozne menit rozmer hotove animace .swf a .exe (woknous projektor).
dekuji |
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 4. 4. 2006, 10:22:02
bodyremover
Nic takového není. |
||
kyklop Profil |
#3 · Zasláno: 5. 4. 2006, 10:44:03
veliokost okna pevně nastavit nejde, jak píše Hanz, ale pokud potřebuješ ponechat původní velikost prezentace (ne tedy okna, které se maximlaizuje), pak požij tento script, který zapíšeš do prvního frame:
fscommand("allowscale", "false"); |
||
bodyremover Profil |
#4 · Zasláno: 6. 4. 2006, 12:24:24
no to je presne to co nepotrebuju...:(...me proste vadi to, ze kdyz roztahnu animaci dvakrat tolik, tak sou v ni razem videt okraje napriklad ramcu a tak...nerikejte mi ze na tohle nikdo z macromedie nemyslel...
|
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
|||
Noha Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 12. 2006, 22:08:12
Ahoj! Když se podíváte na můj web.. www.noha.borec.cztak tam mám tabulku obrázek tabulku (reklamu od wz nepočítám) no a mě se to zobrozuje v jedné rovině, ale na některých jiných PC se to zobrazí tak ze pravá tabulka je podtím zarovnaná na střed... ? Nevíte co s tím? - nejak nastavit něco jako pevnou velikost... treba tak jak je to tady... cyklo.matera.cz
|
||
Noha Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 12. 2006, 17:42:14
lidi tak uz to mam:-) jsem tam dal cele telo do div a tam jsem nadefinoval width a heigh ... tak aby se to vsem zobrazovalo stejne :-)
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0