Autor Zpráva
pozy
Profil *
Ahoj. Potřeboval bych poradit. Začal jsem se učit skripty podle příručky flash 5, ve které je pásno že mám vložit "set variable" jenže já mám flash 8 a tento přkaz tam nemohu najít. Poraďte prosím.
Hanz
Profil
pozy
No pokuď můžu doporučit, tak nejlepší co můžeš udělat je tu příručku vyhodit. Je sice šance, že s ní něco uděláš, ale spíš přinese více problémů než užitku. Od verze 5 je k osmičce obrovský kus cesty a například setVariable už se skoro nepoužívá. I rozhraní je jiné.
pozy
Profil *
Díky. A nemohl bys poradit kde mám sehnat něco o skriptech ve flash 8. Pokud možno na internetu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.