Autor Zpráva
kuban
Profil
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

na webu http://www.odrazy.wz.cz
je flash galerie. Ta potom u jednotlivých členů odkazuje na html stránky s náhledy obrázků akcí get url (blank)

Ale tota akce nefunguje v prohlížeči firefox! Proč? A jak to zařídit?
Hanz
Profil
kuban
Mi to funguje OK, jen ty adresy máš asi špatně, nebo tam ty obrázky nemáš, protože mi to háže 404
kuban
Profil
ale mám. V ie to jede no problem. A jak to myslíš mě to funguje ok? V jakém prohlížeči ti to funguje ok?
Hanz
Profil
kuban
Funguje mi to OK ve Firefoxu, jen se neotvírají zprávné odkazy. Mohl bys ZKOPÍROVAT přesně ten script, který používáš (i s odkazem na fotku, která tam je).
kuban
Profil
takže se ti stejně ve firefoxu neotevřou html stránky s velkými náhledy obrazů?

tak ve flashi je to na každém čtverečku:

on (rollOver) {
with (nazvy) {
gotoAndPlay(2);
}}

on (rollOut) {
with (nazvy) {
gotoAndPlay(1);
}}
on (release) {
getURL("galeri_members\\absolon\\obr_velke\\01big.html", "_blank");
}
---------------------------------------------------------------------- --------------------------------------
no a v html 01big.html je pak prostě ¨TABULKA:

<table width="100%" border="0">
<tr>
<td align="center" valign="middle"><img src="01_cajovna.jpg" width="760" height="750" /></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><table width="100%" border="0">
<tr>
<td><span class="style6"><a href="15big_vaita.html"></a></span></td>
<td align="right"><span class="style6"><a href="02big.html">Dal&scaron;&iacute;</a></span></td>
</tr>
</table></td>
</tr>
<tr>
<td class="style2">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><span class="style7">autor :</span> Tom&aacute;&scaron; Absolon </td>
</tr>
<tr>
<td class="style2"><strong><span class="style8">n&aacute;zev</span>:</strong> Čajovna: bari&eacute;ry </td>
</tr>
<tr>
<td height="21" class="style2"><span class="style8"><strong>technika: </strong></span>olej na pl&aacute;tně </td>
</tr>
<tr>
<td><span class="style2"><strong><span class="style8">rozměry</span>:</strong> XXX </span></td>
</tr>
<tr>
<td height="21" class="style2"><span class="style8"><strong>koment&aacute;ř:</strong></span> XXX </td>
</tr>
</table>
Hanz
Profil
kuban
No já věděl, že je problém v adrese. Takovéhle svinstvo může sežrat snad jen IE:
galeri_members\\absolon\\obr_velke\\01big.html

Odjakživa se snad adresa zapisuje takhle:
galeri_members/absolon/obr_velke/01big.html
kuban
Profil
sakra! teĎ sem to zkoušel na firefox ofline a funguje to! Tak proč to nefunuje na firefoxu když to tahám z netu? Co má ten firefox za problé?
kuban
Profil
sory poslal sem to a nevšim sem si tvoji rady! tak to teď zkusim dik :-)
kuban
Profil
Ty krávo! Ono to funguje! A přitom je to taková blbost. Nechápu proč si to flash napíše tak blbě. Ale dík moc seš nejlepší! :-)
flz
Profil
OT:
Hanz
Takovéhle svinstvo může sežrat snad jen IE:
ja by som sa na to pozrel tak, ze "aha co IE dokaze" :D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.