Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
tak ja bych mel vic otazek..
1. tak tu prvni takovou "teoretickou :)" .. slo by,abych v as urcil nekolik mc a do nich se nacetlo nahodne z nejake ext. slozky nekolik obrazku ?..
..nevim sice,jak to udelat,ale slo by to udelat,tak ze bych si urcil jmena tech obrazku,vsech co jsou v te slozce a pak by byla nejaka funkce,ktera by nahodne vybrala tech treba 10 obrazku z 70 a ty nacetla ?..no nevim,jak na to......ale,co hlavne nevim je jaka je to funkce na ten nahodny vyber :( ..nepomohli by jste mi ?

2. jak urcit xy polohu pri funkci createEmptyMovie(); ?
a jeste neco zkousel jsem do toho prazdneho mc nacist obrazek a potom nad nej dat mc (pomoci attachMovie) ,ktere by se zobrazilo jako nejaka animacka po najeti na fotku,ale nepovedlo se mi to dat nad fotku,ani pri zmene dephts.. :(
Hanz
Profil
Anonymní
1) Ano jde to.

2)
jak urcit xy polohu
Záleží jak se jmenuje ten MC co jsi vytvořil. Když ho nazveš "muj_mc" tak to je:
muj_mc._x=50;
muj_mc._y=10;

jeste neco zkousel jsem do toho prazdneho mc nacist obrazek a potom nad nej dat mc (pomoci attachMovie) ,ktere by se zobrazilo jako nejaka animacka po najeti na fotku,ale nepovedlo se mi to dat nad fotku,ani pri zmene dephts.. :(

Záleží na tom jak vypadal ten tvůj script
Steve;
Profil *
nebo trba taky:
muj_mc.moveTo(x,y);
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0