Autor Zpráva
Pozy
Profil
Nevíte proč mi to nechce fungovat?

_root.createEmptyMovieClip("kruh",1);
vykresli=function(){
with(_root.kruh){
x=Math.sin(++a*Math.PI/180)*50+200;
y=Math.cos(++a*Math.PI/180)*50+200;
lineStyle(2,0x0000ff);
moveTo(x-1,y-1);
lineTo(x,y);
if(a==360) {
clearInterval(int);
}
}
}
int=setInterval(vykresli,50);
FlashManiac
Profil
rada:
zkus se podivat na referencni prirucku AS tam to je...navic tam mas takove zajimave veci a mam pocit ze tak nejak ten kod neni cely
navic se interval nemuze jmenovat int,ale nejak jinak protoze je to klicove slovo..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.