Autor Zpráva
Tomáš Josef
Profil
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Dobrý den,
potreboval bych se zeptat,jak je to s importem html stranky do flashe. Jeden človek po mě chce,aby měl web komplet ve flashi, ale v tom by byly naimportované html části,které by si spravoval pres CMS...je to mozne? dekuji moc.
Tomas
Hanz
Profil
Tomáš Josef
je to mozne?

HTML ne, ale HTML text ano.
Tomáš Josef
Profil
díky za odpoved, a to znamena, ze to pak jejde nasadit na systém CMS?

díky
Hanz
Profil
Tomáš Josef
No záleží na tom co si představuješ pod pojmem CMS, ale jde to.
Tomáš Josef
Profil
no, abych pravdu rekl,tak tomu vubec nerozumim :( Ale udajne ta firma nabizi hotove reseni - http://www.gigasoft.cz/cms.html a ja bych mel udelat stranky ve flashi a nechat tam html mista,aby si to pak mohli sami editovat...
Tomáš Josef
Profil
Pořád hledám a hledám a našel jsem pouze načetení html stránky s pár html tagy, ale načtění klasické html stránky bohužel ne :(
Aiw
Profil *
flash (nevim jestli se cs3 nepolepsil) podporuje jen par tagu jako <p> <br> <img.....> <b/u/i>.. jde tam natahnout i styly, ale moc dobre se s tim nepracuje. Flash bere do jisty miry formatovani primo ze zdroje takze enter ve zdroji znamena pro flash <p>.....

proste je to pouzitelny pro jednoduchy veci - vychytat tak cely web by bylo dost pracny (jestli vubec mozny) natoz to tahat ze stranek vygenerovanych nejakym CMSkem
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.