Autor Zpráva
Jarda
Profil *
Poradte mi jak udělam dynamickou fotogalerii aby se načítaly ze souboru.
Fred
Profil
Mám dojem, že dobrá byla na hotscripts com v sekci php scripty a podsekci s xml
Anonymní
Profil *
Nic takovýho jsem tam nenašel.
Fred
Profil
http://www.john117.com/code/script.php?id=8
Hanz
Profil
Fred
Řekl bych že to chtěl ve Flashi :o)
Hanz
Profil
Jarda
To je na dlouho. Jenom ti múžu poradit že načítání se dělá pomocí UI komponenty loader, nebo pomocí
loadMovie()
Fred
Profil
Aha tak to není poprvé sorry. Na tom hotscripts.com jsem dal vyhledávat xml gallery a ve flashi toho tam bylo hodně
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.