Autor Zpráva
1lomeno3
Profil *
Lze udelat ve flashi vystup z dane plochy? Mam na mysli to, ze udelam nejaky nahodny obrazec (napr. fraktaly) s parametrama zadanyma uzivatelem a tento vysledny objekt bych chtel externe ulozit jako obrazek. Predem diky za tipy.
Hanz
Profil
1lomeno3
No jako obrázek to uložit nejde co se týče Flashe, ale pokď máš Flash 8 a nějaký výkonější server na kterém ti to poběží tak jde obrázek poslat scriptu a ten ho uloží (nejde poslast obrázek, ale vlastně pošleš barvy jednotlivých pixelů).
flz
Profil
http://www.quasimondo.com/archives/000572.php
1lomeno3
Profil *
Supr, diky moc :)
Anonymní
Profil *
Prosím nejde mi v adobe at je to foto shop nebo image ready či cokoli tak mi nejde samotny obrazek uložit na plochu vždy se to uloží s tím proramem a ne jen ten obrazek prosim poradte děkuji
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.