Autor Zpráva
Indi
Profil *
Dobrého dne přeji,
řeším problém se kterým si neumím nějak poradit - mám flash, která si načítá z externího zdroje xml soubor. Na notebooku vše funguje, na compu mám stejný IE (IE6.0.28+SP1) i stejný systém (win2000) a flash xml nenačte. Zkoušel jsem nastavit u obou IE stejně "zabezpečení" a "upřesnit" ale pořád je to stejné - na notebooku ok, na compu ne. Přitom když flash otvírám v netscapu (7.1) funguje tam i tam...
Netušíte, které nastavení by mohlo to načítání externího xml blokovat? Počítám, že to bude muset být nějaké nastavení IE, jinak by se zablokovalo i načítání v netscape...
Díky
Indi
Indi
Profil *
Zapoměl jsem uvést, že ten externí zdroj je na někde na webu... :o)
Leo
Do Flashe moc nedelam, ale mate na tech dvou pocitadlech stejnou verzi Flash pluginu? Leo
Indi
Profil *
Ano, mám stejný FlashPlayer :o) Budete to asi něčím jiným, v Netscape to načte, v IE ne - kdyby to bylo FP, tak by to nenačetlo nikde...
:o)
Leo
FP je ruzny pro ruzne prohlizece ne? Leo
Indi
Profil *
Aha, tak to jsem nevěděl :o(
Nicméně pořád by se to chovalo alespoň na obou ie (na notebooku i compu) stejně - všude mám stejný IE i stejný fp (7.0.19)
Zajímavé je, že když swf umístím na web do stejné domény jako je to xml, tak to funguje. Jakmile je jinde, tak ne :o(
Nenastavuje se někde třeba nějaké hlídání crossdomain?
Leo
Je to mozny, ale to uz vam neporadim... Leo
Steve
Crossdomain policy se nastavuje bud v externim souboru, nebo primo ve flashi, vice viz Help
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0