Autor Zpráva
Fio
Profil *
Ahojte všichni,

mám takový problém, a motám se v něm pěkně dlouho...
Zkusil jsem si udělat pár preloaderů a všechny bez problémů fungovaly pokud se daly do html.
Ale jakmile jsem je chtěl použít pro CD prezentaci, kde se flash exportuje jako soubor exe, tak žádný nefunguje.

Do toho exe souboru pak loaduju video.swf (18Mb) a potřebuju ten loader - jenže on žádný v tomhle případě nefunguje.

Fungujou jen ty preloadery, ketré nenačítají getBytesTotal, ale ty u kterých se zadává proměná s počtem frejmů a loading pak probíhá do doby než se načte počet frejmů, ale to mi je na nic, protože to nenačítá podle metody getBytesTotal ale podle metody ifFramesLoaded.

Kdyby jste někdo měli tucha proč to v rámci exe souboru nefunguje, tak poraďte.
Díky moc, F.

Nebo třeba kdyby jste někdo měli nějaký otestovaný funkční kód, tak by to bylo super.
FlashManiac
Profil
A to máš tak rozsáhlou načítací databázi že do CD prezentace potřebuješ preloader? Já být tebou to zkusím rozsekat na mensí swf, které se mi načtou hned.
Fio
Profil *
jde o to, že mě se to načte bez problémů, ale lidi co maj pomalejší stroje vidí cca 2 - 3 sekundy prázdnou obrazovku. Pro ně je to nepřípustné... (a to už jsem to video zmenšil na 8Mb).
Tak nevím...

No, ale pořád mi nikdo neřekl jak to, že ty preloadery v exáči nebo v samostatném swf nefungují jak mají.
Zajímavé je že když se to dá do html stránky, tak to funguje.
flz
Profil
preloader ti v .exe fungovat nikdy nebude, pretoze projector sa taha z disku a nie z netu, takze on sa tvari byt hned od spustenia loadnuty

podle metody getBytesTotal ale podle metody ifFramesLoaded
na loading takehoto druhu by som pouzil _root._framesloaded a _root._totalframes
Fio
Profil *
ok...

díky moc. Taky jsem to nakonec udělal přes ifFramesLoaded
Jen jsem chtěl vědět jestli tu třeba není vhodnější řešení.

Díkez...
HH
Profil *
EXE soubor se z disku nenacita STREAMOVANE!!
knollp
Profil *
Jak mám tedy vloži preloader do html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.