Autor Zpráva
2xist
Profil
Ahoj,
resim uz nejakou dobu jeden problem a teprve ted se po dlouhe dobe dostavam k internetu,abych snad s Vasi pomoci zjistil,jak na to.

Muj problem je,ze nevim,jak zobrazit prubeh nacitani externiho souboru,v mem pripade je to fotka. Chtel jsem to resit asi,tak ze si urcim promenou zatim_nacteno = loadMovie("neco.jpg","neco_mc"); jenze tady pro me zacal kamen urazu,ze nevim,jak zjistit nejake udaje o celkove velikosti toho externiho souboru(abych jim mohl vydelit promenou zatim_nacteno,jako u normalniho preloaderu). No byl to jen,takovy pokus,ale zrejme bude trochu postaveny na hlavu.
No byl bych rad,kdyby mi nekdo pomohl bud radou,nebo nejakym kompletnim resenim,co budete mit zrovna pri ruce :) ,tak se mejte
Boy
Profil
Hmm zkus třídy getBytesLoaded a getBytesTotal... to ti bude určitě fungovat ;)
2xist
Profil
Ano to bych samozrejme rad,kdyby to slo a fungovalo(getBytesLoaded/Total se pouziva pro normalni preloader animace nebo jakehokoliv obsahu animace),nebo jestli vis vic,tak se trochu rozepis,mozna jsem te nepochopil uplne,jak jsi chtel.
Ale jinak dekuji i za tuhle odpoved :)
flz
Profil
staci to naadresovat>

nazovMC.getBytesLoaded();
a
nazovMC.getBytesTotal();
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0