Autor Zpráva
Ywan
Profil *
Ahoj mám problém,flash vubec neumim,ale potreboval bych udelat odpocitavani do urciteho data, dny hodiny a minuty... nenasel by se tady nekdo kdo by mi stím pomohl?Pozadí mám hotové potřbuju to jen nějak rozchodit :) Kdyžtak prosím ICQ 317753058 Dííííííííík všem co pomohou :)
FlashManiac
Profil
no jde to pres objekt DATE

ve helpu se podivej na tuhle tridu....
jsou tam roky, mesi ce, dny, hodiny, minuty, vtreriny

podivej se jak je to resene

pak si jenom urcis do jakeho data chces odpocitavat...

do nejakeho txtoveho pole si pak na udalost treba setInterval(funkceZobrazeni,1000) budes zobrazovat rozdil mezi konecnou a soucasnou hodnotou...

zkus se podivat na ten help a neco vyzkousej..pokud by se ti dlouho nedarilo..napis sem..urcite se tu najde nekdo kdo ti poradi..

ale predem by to chtelo trochu prostudovat Flash..bo tohle neni zacatecnicka aplikace
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.