Autor Zpráva
MilanJ
Profil
Ve svém Flashi načítám do TEXTAREA textový soubor s HTML značkami, které Flash podporuje.
Bohužel se mi nezobrazuje diakritika, nevím co s tím.:-(
Nemá někdo zkušennosti?
Hanz
Profil
MilanJ
Máš ten soubor uložený v UTF-8?
MilanJ
Profil
Jo jo, měl jsi pravdu Hanz, bylo to uložením souboru s textem, ten musel být v UTF-8. Díky.
MilanJ
Profil
Diakritika už funguje, ale vyskytl se další problém...

Na Googlu jsem našel *.fla soubor, který zajistí, že se do TEXTAREA načte externí soubor.
Vše funguje perfektně, ale jen v ukázkovém scriptu, tj. když mám jen 2 vrsty s 1 snímkem, první obsahuje ActionScript a druhá vlastní TEXTAREA s názvem news_txt.

Pokud ale vytvořím, dle příkladu, vrstvu TEXTAREA i vrstvu s ActionScriptem někde uprostřed čaové osy v místech, kde chci aby se Textarea načítalo, nezobrazí se vůbec nic.
Chyba bude zřejmě někde v ActionScriptu. Jeho kód viz níže.


var flash_css = new TextField.StyleSheet();
flash_css.load("styly.css");
flash_css.onLoad = function(success:Boolean) {
if (success) {
news_txt.styleSheet = flash_css;
} else {
trace("Není možné nahrát soubor styly.css");
}
};
var news_lv:LoadVars = new LoadVars();
news_lv.load("o_vine.htm");
news_lv.onLoad = function(success:Boolean) {
if (success) {
news_txt.text = this.content;
} else {
trace("Není možné nahrát zdrojový soubor");
}
};
news_txt.html = true;
news_txt.editable = false;


Budu vděčný za jakoukoliv poznámku či radu k tématu. Děkuji
MilanJ
Profil
Tak pořád nic, netuším kde je chyba.
Hanz
Profil
MilanJ
No v AS chyba nebude. Bude v tom fla.
MilanJ
Profil
Když bych ti ho poslal, mrkl by ses na něj?
Hanz
Profil
MilanJ
Jo. Klidně to pošli
MilanJ
Profil
Hanz
Posílám...na email, co máš v profilu, snad nevadí.
MilanJ
Profil
Hanz
Jo...má to 13MB, kdyby byl problém se stažením, vymyslím to jinak...nechci, abys měl problém se zahlcenou poštou...
MilanJ
Profil
Hanz
Včera jsem Ti posílal mailem 2 FLA soubor, došlo Ti to v pohodě?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.