Autor Zpráva
pudl
Profil *
zdravim mam tento problem:spojil jsem 3 mp3 skladby do jedne pomoci jednoducheho programku ale kdyz vyslednou mp3 naimportuju do flashe tak mi to prehrava pouze prvni ze tri spojenych skladeb..napadlo me nejni nak ve flashi omezena velikost mp3 protoze ta moje spojena ma asi 15Mb...nebo nevite nekdo co s tim..prosim o radu..diky
Boy
Tak proč ji nenahráváš externě pomocí třídy Soun()?
pudl
Profil *
protze chci mit vyslednou prezentaci jen "jedno souborovou" a ne okolo este naky soubory
Boy
Tak v tom případě jsi šílenec, abys importovat přímo do flashe 15 MB soubor. Je to taky proti zásadě tvoření přehledného flashe (zdrojového souboru). Všechno, co jde by mělo být mimo samotný soubor.
Boy
A to "spojení" těch skladeb by se dalo realizovat i pomocí ActionScriptu.
pudl
Profil *
nevim proc bych mel bejt silenec...delam prezentaci ktera uz ma pres 100Mb takze tech 15 me uz nezabije a potrebuju abych na vyslednem cd mel jen jeden soubor..proste aby si nekdo nemoh treba tu hudbu nebo fotky jen tak stahnout..
Boy
100 MB? Tak to je kruté... a to i na CD prezentaci. Ta hudba a obrázky jsou tvé, autorské, že je tak chráníš? No zpátky k tématu:
Řešení je "jednoduché" Hoď si tam ty skladby každou zvlášť a pak jen pomocí ActionScriptu zařídíš, aby hrály za sebou. To pro tebe nebude problém, když nebylo problém vytvořit 100 MB prezentaci.
pudl
Profil *
Myslim ze to neni este tak moc videl sem i 500megovy..jo je to komplet moje dilo - je to soucast bakalarske prace;)...
mam tam napsano tohle:

zvuk = new Sound();
zvuk.attachSound("hudba");
zvuk.start(0,999999);

nemoh bys mi plis poradit jak to mam predelat aby teda hraly ty tri skladby za sebou a porad se opakovaly...zejtra mam predbeznej termin odevzdani takze toho mam este hafo a uz mi tece do bot a nak to nestiham se s tim piplat sam...
Boy
Mám tu pro tebe přímo luxusní řešení. Právě jsem ho dodělal... myslím, že bys ho zvládl stejně tak za pět minut, jako já:
var pole_zvuku:Array = new Array("01", "02", "03", "03");

var i:Number = 0;
var zvuk:Sound = new Sound();
zvuk.attachSound(pole_zvuku[i]);
zvuk.start();
zvuk.onSoundComplete = function():Void {
i++;
if (pole_zvuku.length == i) {
i = 0;
zvuk.start();
} else {
zvuk.start();
}
}

Jen si změn v tom pole_zvuku ty hodnoty. Ty zvuky musí být exportovány pro AS, to snad víš ne?
pudl
Profil *
Diky moc...borec;)
Boy
No však ozkoušej... já jsem to zkoušel na několika sekundových zvucích a šlo to bez problémů.
pudl
Profil *
jj facha to akorat sem to trosku pozmenil ale dekuju ti mockrat
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0