Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj

Poradte mi prosím jak uložovat z flashe do txt.

Např. bych měl Input text (název textu:text) a button (se jmenuje :tlacitko) a když napíšu do textu treba ahoj a zmacknu na tlacitko tak se do soubor.txt napise : Ahoj

Napište mi podrobne prosím AS a kdyztak php

Díky mockrát
Anonymní
Profil *
nikdo nic ?
Cobras
Profil
Já se chci zeptat na podobné, ale jedná se o getURL. Mám vše hotové i tlačítko "brows CD", ale neumím ho řáadně naedfinovat.
Chci se tedy zeptat když napíšu tuto definici

x = selector.getSelectedIndex()

x = 4 (dle vybrané položky)

jak přiřadím aby x bylo x.jpg a následně bych ho tedy mohl zadat příkaz :

getURL("x.jpg", "_blank);


prosím poraďte
Ladza
Profil
Cobras
napis tam this.x.jpg misto toho x.jpg, nejak tak to prozkousej

Anonym
dela se to pomoci php...nejdriv ve flashi nastav na ten button tohle
on(click) {
promena= _root.instanceimputovehopole.text;
loadVariables("promena.php", "","POST");
//nebo pozzij metodu LoadVariables
}

tech promenych si tam dej kolik chces...a pak to v php nadefinuj.....jak?podivej se na flash.jakpsatweb.cz na vzkazarnu, tam to taky je....podivej se primo na ten script php
FlashManiac
Profil
Anonym
no myslim ze uz to tu bylo mnohokrat..ale Flash sam o sobe na disk krome jedne vyjimky zapisovat neumi je to z bezpecnostnich duvodu....
jedinou vyjimku tori tzv sdilene objekty(SharedObjects-viz napoveda flashe) kdyz zapisuje do spesl soboru *.sol
ale lze to udelat pomoci PHP jak pise Ladza
Anonymní
Profil *
díky, můžete mi napsat prosím presne kde je napsaný to, co se má napsat do php ???
nemuzu to najít.
Ladza
Profil
primo na jak psat web o flashi...je guestbook2..a dole je cript s php

jinak to udelej takto
<?
$file = "nazev.txt";
$promena = $_POST['promena']; //ta prvni promena to je ta zkterou budes pracovat ve flashi, ta druha je to co posilas z flashe


a ted t zapsat do souboru....

$format = "txt_promena=".$promena."&";
//tak si naformatujes to jak to chces zapsat....pak flash bude z txt volat txt_promena

a zapis.....
$fp = fopen ($file, "w");
$content = fread($fp, filesize($file));
fwrite($fp, $format);
fclose($fp);

?>

a tohle vzdycky celej obsah premaze!snad ti to staci.....
Anonymní
Profil *
moooooc díííky !! to jsem potreboval !! ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.