Autor Zpráva
rjam
Profil *
zdravim. mam lamersky dotaz. mam movieclip a je v nom obrazok na urcitej pozicii... chcel by som ho skopirovat do hlavnej sceny teda "/" len mi tam nesedia potom suradnice... ako nato? uz som v koncoch
FlashManiac
Profil
no musis si uvedomit ze souradnice hlavni osy maj jiny pocatek nez souradnice ve vnorenem MC..takze je nutno pri takovychto operacich prepocitavat akualni polohu MC ve kteremje ten obrazek vzit v potaz jeho rozmery i rozmery obrazku a ruznyma scitacima operacema slozit dohromady tak aby to vychazelo..kdysi jsem to delal a jde. to jen si k tomu chce sednout a proadne si to rozvrhnout..
ale pouvazuj spis nad ti esli by nebylo vyhodnejsi to loadovat primo z knihovny a nemel bys s nejakymam prepoctama souradnic problem...
rjam
Profil *
ved prave.. skor mi ide o to ci sa nedaju z objektu vytiahnut suradnice "globalne" ... nieco v tom zmysle ze by mi to vyhodilo suradnice nie vzhladom na ten movie klip ale na scenu....

no ale ked to vlozim z kniznice... tam predsa nieje ulozena pozicia tej instancie... nie?
rjam
Profil *
hmmm ale to s tym prepocitanim nieje zly napad.... aspon nieco.. vdaka...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.