Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Poradil by mi někdo, jak načítat do oskinovaného přehrávače pro *.flv videa právě *.flv video. Mám jeden *.swf soubor se skinem a okýnkem pro video. Přes externí proměnnou (prehravac.swf?video=video.flv) bych ho tam rád zobrazil. Měl bych zřejmě nějak změnit cestu k videu v parametrech přehrávače, ale jak, aby to byla ta externí proměnná? Díky moc
Ladza
Profil
nazev_instance.contenthpath="nazev videa.flv";

a mas to...nebo tak nejak to je....
Anonymní
Profil *
>Ladza: No díky, a jak ještě udělat, aby místo "nazev videa.flv" byl obsah externí proměnné video z prehravac.swf?video=video.flv? Pak by to bylo fajnový. Prostě něco jako v PHP nazev_instance.contenthpath=$_GET['video'].
ladza
Profil *
no ve flashi to uplne tak nefunguje.....

tu promenou si nadefinoval spravne.....nejdriv zkus
nazev_instance= video; bez uvozovek, ta knejka to prozkousej.Mozna muzes jeste zkusit i this.video, ale v tomto pripade to asi nebude fungovat, bych to musel zkusit.....z hlavy to presne nevim....jinak urcite by to fungovalo pomoci regVars, tohle se uz dlouho nepouziva, ale kdyby jsi udelal regVars.video = "video.flv"

a potom volel nazevinstance.contenthpath = regVars.video, melo by to slapat...kdyby ti to nefungovalo, tak napsi, a je to zkusim a pak ti napisu jak na to....
Anonymní
Profil *
Dikec, udělal jsem to takhle: prehravac.contentPath = video; a fachá to. Sám se divim, hned to jdu zaklepat na dřevo. Díky moc
Marush
Profil *
Muzu poprosit jak presne si to do toho flashe napsal? pokud tam dam jen prehravac.contentPath = "video.flv" tak to hlasi chybu. Musi tam byt nejaka event?
Presne mi to pise toto:
must appear within on/onClipEvent handler
videoplayer.contentPath="video.flv"

diky
Marush
Profil *
Uz to asi mam nesmim to dat na MovieClip, ale na timeline.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.