« 1 2 »
Autor Zpráva
prema
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Potreboval bych poradit, jak dát video ve formátu flash na web. Chtěl bych to mít asi tak stejné jak to funguje na http://www.youtube.com/
Jedná se cca o 3-5minutové video - nakouskované části DVDčka. Asi bude potreba to dát do nějakého podporovaneho formatu a nějak zkoprimovat.
Uvítám jakoukoliv radu!
Díky!
Ladza
Profil
no potrebuje format flv......pokud mas flash od macromedie tak tam kde ho mas nainstalovany je primo na to convertor, ael existuji i dalsi...napriklad Total video convertor je velice dobry...po te si das ve flashi component Media component a nastavis v contenth path cestu k videu.....jinak to jde udelat ze to video naimportujes pres impord moies do flashe a tam se nastavit primo prehrac a nemusis nic predelavat do lv..uela to vse samo


p.s: jeste doporucuju si dvd nejdriv prevest na jeden soubor treba avi, nebo hned do flv
prema
Profil *
No jo, ale flv sobor vytvořený mám, ale když ho chci dát n aweb tak mi to nefunguje. poraďte mi co a jak. Chci to vložit do html kódu.
Ladza
Profil
?....staci nahrat flv na ftp...a apk ve flashi nadefinovat prehravaci...nazev_jeho_instance.contenthpath="nazev.flv"; a m,as to, mozna odtaz, co pouzivas za ten prehravac?
prema
Profil *
No prehravac na Flashe pouzivam standart Flash Player.
To cos psal - to definování - to se musí nadefinovat do html kodu?
Ladza
Profil
?Ty mě mateš čím dál víc.Prosím tě dj mi odkaz na to kde to máš, se na to mrknu.Já mylsm ten přehrávač jakej máš....pod pojmem standartní i představím komponentu, ael ty zas říkáš něco o flash playeru, což je jinej pojem.Dej odkaz
prema
Profil *
Flash delám v Macromedii Flash 8. Na netu prehrávám flashe v Macromedii Flash Playeru 8.
Já chci z části DVDčka dát kousek videa na web a chci aby to fungovalo, jako na youtube.com
Když jsem zkoušel v Macromedii Flash 8 vytvořit nový flash dokument, tak jsem dal Import - Import videa. Do cesty sem dal umístěné video (*.avi) - dál jsem dal progresivní stahování - kvalita Flash 8 (medium) - skin jsem vybral tento: SteelOverAll - pak jsem dal dalsí a následovně konec. Poté se me to zeptalo, kam to chci ulozit. Tak jsem si na plose vytvoril slozku flash, a tam jsem to uložil s názvem video.
Nyní mám na ploše slozku Flash a v ní 2soubory. První je to dotycne video.flv a druhy soubor je flash dokument video.fla
Kdyz to nahraji na web tak to nejede. Flash vubec nedelam, jen to tam potrebuju nutně dát, aby to fungovalo. Tusim ze by se to melo vyexportovat do *.swf
Poradte co dal prosim, dik
Ladza
Profil
Aha...tak to mas vse sparavne az na to:-D ze jsi nevytvoril soubor, ktery potrebujes *.fla, je soubor, s kterym dale pracujes, uchovavas si praci.....otevr si jej ve flashi 8, a dej soubor, publishing nebo exporting.....zaskrtni si html a flash......muzes si tam dale nastavit, dalsi veci......pak dej publishinkg a vytvori se ti soubory *.html a *.swf na web si edj soubory *.flv a *.swf......ze souboru html si vytahni kod na vkladani do html.....zacina tagy <object> a v kompletuj si to do svych html stranek...a je to :-)
prema
Profil *
Já nevím proč, ale mě to nejede.
Když jsem to vyexportoval i do *.swf a take html tak porad mam bilou stranku. Jestli to mam spatne nastaveny Flash 8 nebo co, já opravdu nevím.
Co jsem udělal:
Vytvořil jsem nový flash dokument, dal jsem Import - Import videa. Do cesty sem dal umístěné video (*.avi) - dál jsem dal progresivní stahování - kvalita Flash 8 (medium) - skin jsem vybral tento: SteelOverAll - pak jsem dal dalsí a následovně konec. Poté se me to zeptalo, kam to chci ulozit. Tak jsem si na plose vytvoril slozku flash, a tam jsem to uložil s názvem video.
Nyní mám na ploše slozku Flash a v ní 2soubory. První je to dotycne video.flv a druhy soubor je flash dokument video.fla
Ted v tom dokumentu video.fla jsem si dal Sobor-Nastavení publikace-tam jsem zaškrtl Flash a HTML a dal jsem publikovat. nyní mám v té složce flash co j ena ploše 4soubory. Video.flv, video.fla, video.html, video.swf
Když otevřu video.swf tak nic - bílá stránka a to samé i na html.
Už opravdu nevím čím b yto mohlo být. Mám Win xp pro+sp2
Prosím o jakoukoliv radu, vřele díííík
prema
Profil *
A když si otevřu soubor video.flv tak také nic. Bílá stránka
Ladza
Profil
Takže, vytvoři si nový fla soubor= novy dokument...dej inport videa...zadej cestu k fla souboru, (bacha musis zadat cestu k fla!!!-ten si musis predtim vytvorit) das progresivni stahovani a vyberes si skin......nekam to ulozis az se te to zepta...tak a ted mas v tom flashi prehravac, muzes si ho posouvat, menit velikosti a tak...a das Fiole->publisshuing settings a zaskrtnes html a swf....a je to! ted kdyz otevres to swf, mel by tam by tprehravac, nebo zkus otevrit to html, radeji.....a nakonec, scritp v html si s tama ukradnes a das si jej do sveho html
prema
Profil *
To vsechno jsem udelal. Kdyz jsem to umistil na web tak to ale nefakalo... Doma na pc me to bezelo, ale na webu ne. Mam nainstalovany prehravac flash v.9 (adobe). V IE ani ve Firefoxu to nejede.
Udelal jsem vsechno jak to byo receno v poslednim prispevku, ale nic. V komplu to valilo, ale na webu ne
Ladza
Profil
heh a nahral jsi na web to video ? :-D

dej mi adresu kde to mas mrknu se co to dela a dam ti vedet
prema
Profil *
Adresa je tato: http://www.svatoborice-mistrin.cz/vyvoj/klika.html
jinak ostatni:
http://www.svatoborice-mistrin.cz/vyvoj/klika.swf
http://www.svatoborice-mistrin.cz/vyvoj/klika.fla
http://www.svatoborice-mistrin.cz/vyvoj/klika.flv
http://www.svatoborice-mistrin.cz/vyvoj/SteelExternalAll.swf

mrkni na to a zkritizuj, co je blby... dííík
prema
Profil *
Chtel bych, aby to fakcilo treba jak na http://www.novinky.cz/
tam dole je vzdy nejake video
Ladza
Profil
Zkus si dat v tom fla window(nahore) dat component inspektor...a nastav si tam path...a zadej taky jmeno toho fla
prema
Profil *
Mohl bys to prosím tě nějak konkretizovat?
Ja flash nedelam, jen tak velmi okrajově.
Ladza
Profil
No i když když nad tím přemýšlím...díval jsem se te%d na to flačko a mas to dobre...problem bude v tpm html ...mas to nejak spatne nahrane na web....když přejdu na ty odkazy tak to nic nedělá.....Nic se neukáže...díval jsem se a to a nemáš v tom fla nic spatne...

p.s:tam jsi musel pokazit export ci co dej mi tvuj mail
prema
Profil *
můj mail: premek.gazda@seznam.cz
casik
Profil *
Zdravim vsechny...Chtel bych poprosit o radu.. Stahuju videa z www.youtube.com pres youtube downloader, ale bohuzel je ukladam ve formatu flv., ktery jde prehrat jen v malem rozliseni..Proto shanim neaky odkaz na stazeni convertoru z flv. treba na avi. nebo jiny bezny format..Predem dekuji..
Muj mail: caskapetr@seznam.cz
Ladza
Profil
tady je nahravej prsto a hend si je uloz do avi a tak..
http://technet.idnes.cz/ulozte-si-videa-z-youtube-vydolujte-porady-z-t eleviznich-archivu-1ci-/software.asp?c=A061109_144219_software_NYV
prema
Profil *
Tak co s tím mojím problemem s tema videama, ze me nefakajů na tem webu.
Poradte co s tím, díík
prema
Profil *
Nejzajimavejsi ale je, ze doma na komplu me to fsecko valí a když to nakopu na server, tak to na mě kálí
casik
Profil *
to LADZA: Zkousel sem to stahnout tady: http://www.slunecnice.cz/product/LeechVideo-Converter/ ,ale pri instalaci to hazi chybu ALT171 Nevis jestli se to da stahnout aji nekde jinde??DIK
prema
Profil *
Lidi, tak uz vim proc to neslo. Na serveru od Forpsi to nefaká, ale na ic.cz uz jo:))
Uz mi to jede, ale ted mam dalsi problem. Video me jede, ale nemam ovladani. Na tom zdroji je. Ale na tom vlozenem objektu neni a nevim za nic na svete jak to tam mam dostat.

Zdroj:
http://slovackykruzek.ic.cz/nabidka/skocne/skocne.swf
http://slovackykruzek.ic.cz/nabidka/skocne/skocne.html

na strance to vypada takhle (ale zeslabte si zvuk, neda se to nijak vypnout)

http://www.svatoborice-mistrin.cz/slovackykruzek/cz/nabidka.html

Jinak to 1.video sem tam zkousel hodit z toho ( http://slovackykruzek.ic.cz/nabidka/skocne/skocne.html) tag object sem tam dal.
A to 2. video sem zkousel dát z novinek.cz zdroják a upravit. Poradte prosím, aby alespon 1 video jelo i s ovládáním
Díík
Ladza
Profil
to prema:všechno to je v nastavení toho komponentu..je to nekde kdyz davas video do flashe, a davas si skin prehravace, musis si dat nektery z ovladanim a taky tam mozna bude nataveni toho prehravace.Podivej se kdyz tak do napovedy, je tam vsechno popsane.

to:casik...to snad stahnes uplne odevsud,googluj...
prema
Profil *
no ja pravě že v tomto:
http://slovackykruzek.ic.cz/nabidka/skocne/skocne.html
mam i to ovladani, ale nevim proc, kdyz sem to vložil do té jiné stránky (nabídky - http://www.svatoborice-mistrin.cz/slovackykruzek/cz/nabidka.html )
tak proc to tam nemam. Kdyz v tom odkud jsem to bral to tam je, a tam kam to chci dát to není...
Ladza
Profil
Tak to fakt nevím,někde děláš hloupu chybu nebo to je opravdu hostingem-což mi přijde nesmyslné...V tomhle ti neporadím...asi blbě vkládáš flash do html
Anonymní
Profil *
[b][/b][i][/i]
[pre
marbes
Profil *
Nevíte někdo jak dostat na web podobnou TV ve flashi jako je na http://moje-rodina.cz/tv-online-vysilani ?
Díky moc
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.