Autor Zpráva
lukas
Profil
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

ako mam upravit text ktory je nacitany externe do dynamickeho pola napr.chcem zarovnavanie z prava aj z lava text je vo formate txt
Hanz
Profil
Formátovat text se dá normálně pomocí HTML. Musíš nejdříve, ale zatrhnot v panelu Properties volbu "Rander text as HTML".
A nebo můžeš formátovat pomocí CSS.
Zápis bude vypadat asi takto:
var styl = new TextField.StyleSheet();

styl.load("styl.css");
castaktextovemupoli.styleSheet = styl;


Na formátování pomocí CSS můžeš použít jen tyto tagy:
disply
textDecoration
font-size
font-family
font-weight
text-align
text-indent
color
text-style
marging-left
marging-right
lukas
Profil
no a flash to podporuje? ak to bude v html? coz ked to takto urobim bude
Hanz
Profil
lukas
To víš že to podporuje. Vše co jsem ti vypsal z CSS a i něco z HTML, ale je toho jen málo. (Je to jen to co je k formátování textu a ani to všechno možná ne)
lukas
Profil
css viem a aj html len som nevedel ci to podporuje. Pocuj nevies nahodou urobim formular vo flashi a poslem to skriptu , on to spracuje a chcem aby vypisal to co zapisal v mysql no a tam je problem vypise to no len bez diakritiky a kocky a podobne, opet je tam problem s tym kodovanim a ko to odtranit?
lukas
Profil
HANZI toto sa ma dat kde

var styl = new TextField.StyleSheet();

styl.load("styl.css");

castaktextovemupoli.styleSheet = styl;

hm????
Hanz
Profil
lukas
To je jedno. Dej to třeba na hlavní čacovou osu. (Hlavně to ale nedávej někam, kde by se to vykonávalo pořád dokola -> to znamená třeba onClipEvent (enterFrame){} --> strašně by to žralo rychlost připojení)
Hanz
Profil
Jo a ještě. Víš jak se "směruje" (_root.neco.neco.....) --> setkal jsem se tu totiž už s tím že to dost lidí neumnělo --> musíš si tam totiž zmněnit tu cestu.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.