| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| gordon Profil |
#1 · Zasláno: 6. 10. 2006, 10:53:41
Zdravim vsechny,
potreboval bych poradit jak zjistim aktualni pozici (cislo snimku) v movieclipu. Jde mi o to ze bych potreboval udelat takovou animaci kdy pri prejeti kurzoru nad hotspot se movieclip spusti a pri odjeti kurzoru se zastavi na aktualni pozici a pri opetovnem prejeti kurzoru nad hotspot se znovu spusti z pozice kde prehravani predtim skoncilo. Jsem zacatecnik tak me neukamenujte jestli je to nejak easy:) Myslel jsem e by to slo vyresit tim ze bych si vytvoril nejakou promennou ktera by na kazdem snimku mc mela hodnotu prave predstavujici cislo snimku a nejak dynamicky vkladal do funkce gotoandplay(). ale nevim jak na to. Popripade jestli je na to primo nejaka funkce ktera vraci aktualni snimek prosim poradte. Diky vsem |
||
| FlashManiac Profil |
#2 · Zasláno: 6. 10. 2006, 11:45:46
staci tenhle skript..
zkoumanyMC_mc._currentframe; |
||
|
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 10. 2006, 13:12:20
jestli to dobre chapu, delas to moc slozite... staci akorat pripojit akce stop() a play()
takze nejak takhle: _root.myMC.onRollOver = function () { this.play(); } _root.myMC.onRollOut = function() { this.stop(); } tim docilis, ze se klip zastavi, jakmile z nej sjedes mysi a rozjede se z mista, kde se zastavil, pokud na nej opet najedes mysi |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0