Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj
Jak mám udělat když zmáčknu CTRL+Enter tak _root.gotAndStop (1) ??

onClipEvent (enterFrame) {
if (???????) {
_root.gotoAndStop (1)
}
}
Díky
Timy
Profil
Anonymní
nebude jednodušší dát prostě na první snímek akci stop(); ?
Anonymní
Profil *
ne,jde mi o to že když stisknu někde u hesel ctrl+enter aby to skáklo na 1 frame a ne za to heslo do tajných informací..... :(
XXX
Profil *
Myslim, ze bys mel upresnit, o co ti jde, protoze se to z toho tvojeho popisu neda vubec pochopit ;-)
Anonymní
Profil *
proste mám 3 frame
1 frame-na tomto frame je napsaný: gotoAndStop (2)
2 frame-tady jsou dva movie clipy
1-na nej chci dat:
onClipEvent (enterFrame) {
if (???????) {
_root.gotoAndStop (1)
}
}
(nevím co dat do otazníků aby tam bylo: když zmácknu CTRL+Enter)
2-na nem je:
on (press) {
gotoAndStop (3)
}
3 frame-tady jsou tajný informace

takze to skoci na 2 frame a tam když zmáčknu na tlacítko tak to skočí na 3 frame ale když zmáčknu CTRL+Enter tak to skočí na 1 frame.Tím pádem se nikdo do 3 frame bez zmácknutí tlacítka nedostane.
Díky za odpovedi které poslete...
XXX
Profil *
Vubec nechapu, proc sis vybral zkratku CTRL+ENTER, kdyz se pouziva ve flashi pro test animace, to je jedna vec.. neslo by ti to stejne ve flashi otestovat a pak celkove je to cele chaoticke... chapu, ze chces asi nejake neviditelne tlacitko, na ktere kdyz kliknes,tak se ti neco zobrazi, ale vubec nechapu, proc by nekdo mel pouzit zkratku CTRL+ENTER, aby se nedostal dal??? cele to ztraci vyznal, protoze kdyz tam nebude nic, tak je vlastne vysledek uplne stejny, jak kdyz bys pouzil tu zkratku, protoze budes tak i tak na snimku 2...
XXX
Profil *
Jinak teda jestli na te zkratce za kazdou cenu trvas, tak tady mas ten kod, jestli jsme te teda dobre pochopil:

stop();
prvniClip_mc.onEnterFrame = function(){
if((Key.isDown(17)) && (Key.isDown(13))){
this._parent.gotoAndStop(2);
}
}

Jak jsem psal vyse, primo ve Flashi to neotestujes, musis to vyexportovat a vyzkouset primo spustenim swf ;-)
Anonymní
Profil *
jj díky
Anonymní
Profil *
a sakra, bud jsem tak blbej nebo to máš špatně :(
porad mi to nejde,ani po porádným vysvetleni...
moc bych byl rád kdybys mi to poslal vytvořený na flashpro@centrum.cz prosím
Díky
Anonymní
Profil *
sorry,napsal jsem to nekam kam jsem nechtel :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.