Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hanz Profil |
#1 · Zasláno: 2. 3. 2005, 18:50:42
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně. Na www.macromedia.com jsem našel tenhle seznam mobilních telefonů, které by mněly flash podporovat: Nokia 3650, 3660, 6600, Siemens SX1, Sony Ericsson P900. Ale byl u toho uveden partner T-Mobile. Takže by mně zajímalo jestli to jako jde jen na těch mobilech od T-Mobile, nebo to jde prostě na všech bez rozdílů výrobce a distributora? Jestli víte i o jiných kde Flash jede tak mi to prosím napište. |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2005, 18:54:34 · Upravil/a: habendorf
Podle mě data jako data, tudíž na operátorovi by to záviset nemělo, záleží jen na přístroji (lépe řečeno na tom, jaký jeho firmware obsahuje browser). Ale jen odhaduji.
|
||
JohnBruk Profil |
#3 · Zasláno: 3. 3. 2005, 14:31:40
hmmm...tak to by mě zajímalo, jaké mají tyhle malé věcičky (mobily) už procesory..., že si s flashem poradí... Každopádně sqvělé... jen tak dál.. Stejně už většina mobilů než klasické mobily začínají být pocket-pc---ala palm...Prostě to jsou už takové malé computery....no dalo se to čekat :-)
|
||
JohnBruk Profil |
#4 · Zasláno: 3. 3. 2005, 14:32:26
btw: také bych řekl že je to jenom o tom softwaru...no a samozřejmě "hbitém" hardwaru :-)
|
||
Časová prodleva: 15 dní
|
|||
Hanz Profil |
#5 · Zasláno: 18. 3. 2005, 14:15:29
JohnBruk
habendorf Trochu jsem zjišťoval a zjistil že je to úplně jinak!! (Alespoň jestli jsem to dobře pochopil). Zjistil jsem že to je jen někde. Mapa je zde: http://www.macromedia.com/mobile/customers/map/ |
||
habendorf Profil |
#6 · Zasláno: 18. 3. 2005, 14:36:33
Hanz: Hm... IMHO je to jen a jen věc obchodní politiky, komu prostě dají licenci na zabudování flashplayeru do mobilního browseru. Technicky je podle mě úplně jedno, v čí síti to lítá vzduchem. Asi je to něco jako bankovní aplikace - prostě ti t-mobile přihraje nějaký plug-in. Ale jen hádám.
|
||
Časová prodleva: 3 roky
|
|||
jjj Profil * |
#7 · Zasláno: 5. 12. 2007, 19:44:35
nevím co tím přesně bylo myšleno ale na sony ericssony jsem slyšel jedině o flash menu ktere se dá do telefonu dostat ale je to myslím zasah do firmwaru telefonu.
|
||
Gekon Profil |
#8 · Zasláno: 5. 12. 2007, 20:23:03
jjj
No paráda. Téměř tři roky po založení tématu, a ty to vytáhneš se svojí zcela úžasnou a převratnou novinkou. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0