Autor Zpráva
nemesys
Profil *
zdarec,mam takovej problem ,udelal sem pekny tlacitko a jelikoz sem si s nim hral skoro 2hodiny tak ho nechci pokazdy delat znova ale kdyz sem chtel importovat uz vyexportovany tlacitko z nejaky slozky a udelat tak cely menu tak mi jako animace fungovalo pouze jedno.
Nevite jak to dostat do flashe tak aby behalo kazdy zvlast??moc dik
Anonymní
Profil *
mohl bys to trosku upranit? a napsat treba kousek kodu nebo tak.. takhle je dost tezko si predstavit co a jak tam mas
FlashManiac
Profil
mohl bys to trosku upresnit? a napsat treba kousek kodu nebo tak.. takhle je dost tezko si predstavit co a jak tam mas
nemesys
Profil *
okej muzu to napsat jinak

1) udelal sem si tlacitko-je hotovy
2)chci udelat s pomoci tohohle tlacitka cely menu kde bude asi 10 stejnych tlacitek(s jinym textem
3)jak mam udelat to menu tak abych nemusel to tlacitko delat pokazdy znova?
XXX
Profil
No vyresis to jednoduse. staci ho mit v jednom .fla v knihovne a davat ho na plochu. tvuj problem je asi v tom,ze kdyz ho pretahnes treba 5x na plochu a zmenis v nem text, tak se ti zmeni ve vsech peti tlacitcich na plose,ze? ;-) musis v te knihovne to tlacitko pokazde zkuplikovat a vytvorit jich tak napr v tomhle mojem pripade 5, s jinym nazvem a pak v kazdem muzes menit libovolne text, pripadne cokoliv. staci v knihovne kliknout na tvoje tlacitko pravym tl. mysi a dat duplicate - pojmenujes ho pod novym nazvem, napr, menu2_btn a pak jej libovolne menis ;-)
XXX
Profil
:-D

oprava: zkuplikovat = zduplikovat ;-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.