Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kyklop Profil |
#1 · Zasláno: 14. 11. 2006, 08:54:56
Ahoj,
mám swf ve Flashi MX 2004, které následně otevírá další swf, kde je "poptávkový formulář" s řadou input textů. A zde je kámen úrazu. Flash mi nezobrazuje diakritiku, např. místo Č zobrazí 2x kostičku. Písmo mám nastavené Arial CE, dokonce jsem ho i zařadil do Library pomocí add font, ale stále nic. Ono by to v podstatě ani tak "moc" nevadilo, kdyby pak následně nebyla data odesílána via php na mail, kterýžto se přijme, ale nedej bože, pokud právě je v nějakém input textu diakritika (resp. to, co místo diakritiky flash vytvoří), to se pak odešle přes php jen to, co je bez diakritiky. Nevíte někdo, kde je zakopaný pes? |
||
flz Profil |
#2 · Zasláno: 14. 11. 2006, 13:06:04 · Upravil/a: flz
skus vsetkym imput textom este priradit diakritiku cez Embed (v paneli properties pri oznacenom textvom poli)
moja zbierka diakritiky: áäčďéěíňóôřšťůúýžÁČĎÉĚÍŇÓŘŠŤŮÚÝŽ |
||
kyklop Profil |
#3 · Zasláno: 14. 11. 2006, 13:17:52
tak... díky, toto funguje, když na disku otevřu swf a zkusím psát do inputů diakritiku. Ale pak to fouknu na web přes html soubor samozřejmě a je to v loji. Nefunguje.
|
||
kyklop Profil |
#4 · Zasláno: 14. 11. 2006, 13:56:49
teď jsem žádal kolegyni na jiném pc, ať to prověří a jí to funguje normálně na WInXP, já teda jedu přes 98SE, není tady někde náhodou zakopanej ten čokl?
|
||
Časová prodleva: 25 dní
|
|||
Luki Profil * |
#5 · Zasláno: 9. 12. 2006, 14:58:48
No já mám obdobný problém...flash prostě vyšle data přes input text, na webu si jej přijme ASP soubor ale už bez diakritiky...nevím co s tím.
Nevíte si někdo rady? Jestli se někdo najde, poraďte prosím - chim_chim@seznam.cz |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0