Autor Zpráva
iru
Profil
Zdravím,

obdržela jsem banner, který jsem vložila do stránky (html), jenže ten banner je v .swf a potřebuji, aby při kliknutí na něj se otevřela v novém okně požadovaná stránka. Možná je to hloupá otázka, ale nevím, jak to udělat. Díky
iru
Profil
nejde to, nebo mám tak moc hloupý dotaz?
XXX
Profil
Vsechno jde ;-) A mas k tomu swf i zdrojovy soubor .fla? staci do nej dat skript:
getURL("http://www.pozadovanaAdresa.cz", "_blank"); 
quinux
Profil
iru
Pokud zdrojový soubor nemáš tak zkus do html, kde máš flash přidat "clickthru"

Příklad: <param name="movie" value="soubor.swf?clickthru=http://www.example.com">
iru
Profil
quinux
nemám zdrojový soubor. Zkusila jsem to tedy, ale nevím, jestli tam nemám chybu. Nefunguje to.
Můžete se někdo kouknout?

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfl  ash.cab#version=7,0,19,0" width="156" height="156">

<param name="movie" value="animace/olympus_mju_720sw_156x156.swf?clickthru=http://www.olym pus.cz">
<param name="quality" value="high">
<embed src="animace/olympus_mju_720sw_156x156.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="156" height="156"></embed>
</object>


Děkuji.
XXX
Profil
doporucoval bych napsat adresu bez mezery :-D

spatne:
clickthru=http://www.olym pus.cz

spravne:
clickthru=http://www.olympus.cz

;-)
iru
Profil
ona je bez mezery, kopírovala jsem to přes schránku a nechápu, jak se tam ta mezera vzala... Chtěla jsem ten příspěvek změnit, aby to nemátlo, že je tam chyba, tak to nešlo. Ale v kódu stránky to mám 100% bez mezery.
iru
Profil
a přesto to nefunguje....
AGENT
Profil *
plis nevite jak mam dat na sve stranky svuj banner ze sveho pocitace?? Kdyztak se mi nekdo ozvete na e-mail stepandekret@centrum.cz. Diky predem
butzum
Profil *
velke prd, to clickthru nefunguje
llook
Profil
Mezeru tam vložilo diskuzní fórum. To je takový drobný nedostatek, že to dělá i u kódů...

Myslím, že by to snad šlo dekompilovat, dopsat tam ten skript a pak to zase sestavit, ale nevím, s flashem nedělám.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.