Autor Zpráva
oneho
Profil
Zdravým.

Chcel by som vedieť či sa dá priamo do stranky flash vlozit cast html kodu.
Potrebujyem spravit to ze sucastou mojej stranky (grafiky) bude tlacítko SKYPE na ktore je nasmerovaný html link.
Blisie o tlacitku ty: http://www.skype.com/intl/cs/share/buttons/
Chcem to aby to tlacitko bolo priamo vo flashy nie pod nim v casti body v indexe.

Dakujem
XXX
Profil
A proc chces vkladad ten kod do te stranky... si vytvor samostatnou html stranku, ve ktere budes mit ten kod a zavolej ji z flashe po kliknuti na to tlacitko ;-)

tvojeTlacitko_btn.onRelease = function(){
getURL("http://www.tvojeStranka s tim kodem.cz","_blank");
}
oneho
Profil
ale prave toto tlacitko sa meni podla stavu SKYPE ci som online alebo nie, pokial to dam do dalsej html stranky, nemá to význam, pretoze nebude vydiet ci som online.
Ja praveze potrebujem aby tlacitko bolo sucastou grafiky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.