« 1 2 »
Autor Zpráva
Kejml
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Jak mám dát na web video z youtube.com? chtěl bych to pomocí html kódu. A taky, abych to nemusel nahrávat na svoji stránku, protože nemám dost místa. Je na to nějaký html kód? všechny jak jsou na jakpsatweb.cz, tak nepomáhají. jinak děkuji. Můj e-mail: k.zemanek@seznam.cz
filip186
Profil
Hlavně nedělej, aby se to vídeo přehrávalo na stránce. Pak se to načítá hodně dlouho.
Nejlepší je prostě odkaz http://www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx
kde to xxxxxx je kód videa.
Kejml
Profil *
a je i jiný způsob, jak má třeba mp3s.nadruhou.net???
Kejml
Profil *
ten to přehrává na svých stránkách
Retal
Profil
Podívej se na stránky YouTube, vpravo je tabulka s řádkem "Embed". Zkopíruj kód z toho políčka do svých stránek a vpodstatě je to hotové.
Kejml
Profil *
no to jsem dal, ale nejelo video, jenom se tam ukázal ten obrázek, ale nedalo se to spustit.
Kabosh
Profil *
přesně tak jak psal Kejml, ale po čase sem zjistil, že to dělá pouze firefox, explorer to normálně přehraje. Chlapy poradte. díky
gyoja
Profil
2Kejml
Ten kód s Youtube se musí trošku upravit:
Třeba <param></param> na <param />. Mě to ve FF chodí úplně normálně. Chce to si přečíst něco o vkládání pomocí <object>. Třeba na http://interval.cz/clanky/xhtml-element-object/.
Takto jsem si upravil kód já a jede to bez komplikací v IE, FF i O.

<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/tN6FYoGCvBo" width="425" height="350">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tN6FYoGCvBo" />
<param name="wmode" value="transparent" />
</object>
Anonymní
Profil *
Můžete mi někdo poradit?

Tento kod mi funguje

<object width="425" height="350">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CfFg692j__E"></param>
<param name="wmode" value="transparent"></param>
<embed src="http://www.youtube.com/v/CfFg692j__E" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed>
</object>

a tento ne

echo "<object width='425' height='350'>";
echo "<param name='movie' value='http://www.youtube.com/watch?v=CfFg692j__E' />";
echo "<param name='wmode' value='transparent' />";
echo "<embed src='http://www.youtube.com/watch?v=CfFg692j__E' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' width='425' height='350' />";
echo "</object>";

navíc to nenapíse žádnou chybu, jen se to pořád načítá a nic.

Dík
Anonymní
Profil *
tak už sem to vyřešil, měl jsem tam jinej odkaz, taková kravina a tolik času

http://www.youtube.com/v/CfFg692j__E

http://www.youtube.com/watch?v=CfFg692j__E
PETER
Profil *
<object width="425" height="350">
<param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CfFg692j__E"></param>
<param name="wmode" value="transparent"></param>
<embed src="http://www.youtube.com/v/CfFg692j__E" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed>
</object>
JOOO TROCHU JSEM SI TO POUPRAVIL ABY TO PREHRAVALO CO CHCI A JDE TOOOO DIKYYYYYYYYYY VSEM LIDEM KTERY JSEM PSALY VSICI JSTE MI MOOOC POMOHLY TAK JESTE JEDNOU DIKYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!! uz mam svoji prvni pisnicku na netu je htozne trapna ale to neva JA JI TAM MAM!!!!
PETER
Profil *
JO jestli si ji chcete poslecnou tak se juknete na http://www.peter.chytrak.cz/Pisnicky/For%20Maya.html fakt je to trapny a klidne se smejte ale je PRVNIII A MOJE =>!!!
Elli
Profil *
Jak mam dat na blog video????[b][/b]
kaja
Profil *
lidi nevite jak muzu dat video na youtube?????????pls help me :-(
kaja
Profil *
prosiiiiiiiiiiim mooooooooooc
kaja
Profil *
dystak mi muzete napsat na icq 466-937-089 nebo zavolat na skypa kajapess daky moc z radu
Vladosik
Profil
kaja
Jezis zaregistruj se tam a pak si tam dej co chces...
Luděk
Profil *
chtěl bych dat video na youtube ale nevim jak muj email je simpleplansp@seznam.cz
diky
evča
Profil *
chtela jsem se jen zeptat, když jsem si na stránky dala video z youtube, pre ten jejich kod, nemuzu s tim mit zádné problemy ze ne,,,TOTO JE TEN KOD:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kPQR-OsH0RQ"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kPQR-OsH0RQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

¨
myslim jako autorský práva atd...odpovědi pls na bahenska.eva@seznam.cz
Gekon
Profil
evča
Pochybuji, že by se někdo obtěžoval psaním na tvůj mail. Ne, problém s autorskými právy nehrozí.
XXX
Profil
Gekon
Treba je evča sberatelka mailovych adres, tak pekne si to vymyslela a tys ji to pokazil ;) :-D
diggy
Profil *
hele lidi nevíte jak se dá dát na youtube video a v čem bych ho vůbec měla udělat mám ho v pinnacle studio plus 9 nevíte jak bych ho dostala na youtube díky moc odepište na Gumidci.Bjaky@seznam.cz
díky moc
Vladosik
Profil
diggy
Jo víme, zaregistruj a dam uz nekde bude polozka "Nahrát video" (samozrejme anglicky).
V Pinnaclu jsi ho vyexportuj, nevim jake vsechny formaty youtobe dovoluje nahrat, ale normalnim xvid urcite chybu neudelas.
Petr Tichý
Profil
diggy
Nenapadlo tě třeba podívat se po youtube.com? ( http://youtube.com/signup ) Myslím, že třeba tento topic je plný příspěvků od lidí, kteří jsou nakažení nějakou zákeřnou nemocí. Honem pryč.
jancasek
Profil *
Prosím pomozte mi jak mam dát video z youtube do svýho blogu, předem moc děkuji :-))
hrozen
Profil *
Jukni nahoru akorát dej svoji adresu
MATOO
Profil *
VIE TU NIEKTO AKO SA DA DAT HTML KOD DO FLASH STRANKY?? ..NAPRIKLAD AJ NA TO WIDEO Z YOUTUBE, ALEBO PROSTE KEBY SOM CHCEL MSG-BOARD Z NETU... DIK
oves
Profil *
je to tu furt dokola ale prosím ještě jednou pro blba jak vrazím prezentaci na zoutube?vše mám hotové jen to potřebýuju hodit do podporovaného formátu a to je ta krpa prosím pozte mi
tukkies
Profil *
ahoj je tu nekdo ??
tatina
Profil *
Prosím o radu.Dělám si s dcerou vlastní stránky,ale nemůžu přijít na to,jak tam dát video ze své DVD kamery.Může mi někdo poradit?Díky předem.Adresa je "reb.per@tiscali.cz".
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.