Autor Zpráva
JardaXc
Profil *
Ahoj,
pokladam dotaz ještě jednou, nyní v sekci flash :)

mam soubor1.swf
po nacteni tohoto souboru se zobrazi input a tlacitko..

potrboval bych aby se po načtení toho souboru1.swf, automaticky vyplnilo predem definovanym textem..

podotýkám, ze do souboru1.swf nemuzu nijak zasahovat a ani v nem nic menit!!

predstava moje je, ze bych udelal jiny soubor2.swf ktery by vedel co tam ma napsat a automaticky by input v souboru1.swf vyplnil..

napada vas něco?? v pripade nutnosti bych doplnil konkretní informace.. pokud bude nekdo potrebovat a je mozna i financni odmena!!!


zatím díky

Ps? představa je krásná věc!! a realita druha :)
Hanz
Profil
JardaXc
Řekl bych, že je to relativně dost jednoduchá záležitost (tedy aspoň pro mě).
Stačí ten SWF 1 načíst do SWF 2 a poté se můžeš hravě odkazovat na jakýkoliv prvek v SWF 1 (můžeš s ním dělat vlastně cokoli)
dredie
Profil *
"automaticky vyplnilo predem definovanym textem" - jestli to dobre chapu tak....


//kod v soubor2.swf
var myMCL:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();
var myListener:Object = new Object();
myMCL.addListener(myListener);

myListener.onLoadComplete = function () {
this.inputTextField.text = "text ktery se ti ma zobrazit";
}

myMCL.loadClip("soubor1.swf",5)

pak se muzes na cokoli v soubor1.swf odkazovat pomoci _level5.myMcl... atp.

D.
JardaXc
Profil *
dredie:
tak jsem to otestoval, ale nic se mi nenacte, vidim jenom bilou stranku
dredie
Profil *
kde mas prosimte to input field? Jestli je to input field v tom nacitanem souboru (soubor1.swf) tak ti to fungovat nebude 1. kvuli adresaci, 2. v okamziku kdy movie clip loader zahlasi ze loading je kompletni, to pole jeste neexistuje na scene, tudiz se na nej nemuzes odkazovat.... napis sem jak to mas presne strukturovane, z toho cos psal predtim to neni zcela jasny

D.
dredie
Profil *
jinak ten load by mel fungovat, checkni si jestli mas spravne cesty u loadClip a nejake syntakticke chyby, ty jsou porad a vsude ;D

D.
JardaXc
Profil *
tak uz to jede.. problem byl v instaci :)

ale nevim jak mam jeste automaticky odklepnout to tlacitko pod tim inputem.. aby ta stranka jela dal..

diky moc
dredie
Profil *
no tak do funkce onLoadComplete hod volani funkce ktera se ti ma spustit po klepnuti na to talcitko.... to by snad mohlo fungovat, ale nejsem si zcela jistej....

jak uz jsem psal pri onLoadComplete je sice klip nacten, ale na scene neexistuje, tzn. napr. muzes se odkazovat na level, ale ne na instance vevnitr toho nacteneho souboru, resp. levelu. Vznika tak paradox, ze pokud mas v nactenem souboru movie clip myMCL a chces ho zastavit pri situaci onLoadComplete, tak _level50.stop(); ho zastavi, ale _level50.myMCL.stop(); uz ne :).

Ale s funkcemi kdo vi...

D.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.