21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
marat
Profil
prostě mi nejde nějak čeština i když dám jakýkolliv písmo , prostě místo ýýý se mi daj čtverečky , pls de to nějak změnit ??
Hanz
Profil
marat
A v jakém kódování máš uložený ten externí soubor. Doporučuju UTF-8
marat
Profil
newim zkusim nějak přeměnit
marat
Profil
moc díky už je to f poho
marat
Profil
jo a ještě něco : jde nějak načítat z html souborů ?? aby to bylo i třeba kurzívou atd ??? a když ne , tak jak udělám to , abych měl něco tučně , něco kurzívou atd ??? když měnim celý textový pole do tučna tak samozřejmě se to asi musí celý zobrazovat tučně , ale já bych chtěl třeba jenom jedno slovo... jde to nějak ???
Hanz
Profil
marat
Můžeš buď pomocí HTML, nebo CSS --> nenačítá se HTML soubor, ale normálně použiješ v tom textovém souboru HTML tagy a to například <b><i> atd. Samozřejmně nemůžeš použít celé HTMl funguje jen to na formátování textu a ve Flashi MX 2004 už i vkládání obrázku pomocí <img> (jen ve formátu JPG)


Hanz
marat
Profil
mě to teda nefunguje , zobrazí se mi v tom .swf souboru tohle <b>něco<b> tak celý tohle se mi zobrazí místo toho , aby se to schovalo a zobrazilo se to zvýrazněný , možná si to myslel jinak.. ??
Hanz
Profil
marat
Ja aha zapoměl jsem dodat že u toho textového pole musíš v panelu Properties to formátování povolit :o)
marat
Profil
aha :))
marat
Profil
ale kde ???
marat
Profil
¨sem tam našel něco s html , ale je tam něco s url atd... tak newim jak se to povoluje :D
Hanz
Profil
Taková ta ikonka se složenýma závorkama.
marat
Profil
no jo , na to kliknu a odblokuje se dole nějakej řádek a do toho asi něco musim napsat ne ??? nebo klikám špatně ??? je to tohle <> ne ??
Hanz
Profil
marat
No to víš že je to ono. A do toho řádku nic psát nemusíš.
marat
Profil
pořád nic , pořád se mi to zobrazuje to <b>
Hanz
Profil
marat
Pošli mi to.
marat
Profil
www.diabolojilemnice.com/textdynamic.fla
www.diabolojilemnice.com/textdynamic.swf
www.diabolojilemnice.com/news.txt
marat
Profil
-jdu chrnět , pls něco s tim udělej napiš radu atd.. díky moc, pokud by to nešlo neva , ale díky moc za radu :))
Hanz
Profil
marat
No tak to nevím proč to dělá ten problém. Každopádně zatrhnuté to být má a udělej si úpravu v kódu, kterým to načítáš a t tu že tam kde je :
_root.inf.text = nacti.informace;

bude
_root.inf.htmlText = nacti.informace;

A u toho druhého to uprav taky a už to na 100% půjde!

Hanz
marat
Profil
jj už to funguje moc díky...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0