Autor Zpráva
Pavel Calta
Profil *
Zdravím hodlám klientům našeho e-shopu nabídnout i možnost 360° pohledu na produkt jednalo by se konkrétně o kočárky. Kdesi jsem se dočetl, že se musí fotit po 8°. Tudíž jsem si udělal jakousi točnu na které je postaven a fotím. Ovšem nevím jak to mám v počítači spojit, jelikož nechci animaci ale nějaký "program" kde budou 2 tlačítka doleva a doprava a uživatel si bude moct s produktem otáčet. Nevíte jak na to jestli flash nebo java? Děkuji velice za rady.
Bubák
Profil
Ptej se jenom jednou, dva dotazy ti nepomůžou.
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=41 716
Pavel Calta
Profil *
Nevěděl jsem kam to zařadit.
XXX
Profil
Ve Flashi to neni problem ;)
Pavel Calta
Profil *
Ve Flashi to neni problem ;)

to si taky myslím , že to není problém. ale jak na to?
XXX
Profil
Vytvorite si jeden MovieClip, ktery bude mit 45 snimku, v kazdem z nich bude jeden obrazek kocarku. Tento MovieClip pretahnete z knihovny na pracovni plochu a pojmenujete v panelu properties treba kocarek_mc. Jeste vytvorite 2 tlacitka, pretahnete na plochu a pojmenujete treba doprava_btn a doleva_btn. Pak na tenhle prvni snimek hlavni casove osy date skript:

doleva_btn.onRelease = function(){
if(kocarek_mc._currentframe>1){
kocarek_mc.gotoAndStop(kocarek_mc._currentframe-1);
}else{
kocarek_mc.gotoAndStop(45);
}
}
doleva_btn.onRelease = function(){
if(kocarek_mc._currentframe<45){
kocarek_mc.gotoAndStop(kocarek_mc._currentframe+1);
}else{
kocarek_mc.gotoAndStop(1);
}
}


tohle je takovy zakladni princip. jeste by bylo vhodne nastavit, aby se pri drzeni stisknuteho tlacitka animace pohybovala sama dale ;)
Pavel Calta
Profil *
Děkuji. Ále máte pravdu, že by se hodilo aby při držení byl stálý pohyb. Je to složitý popř. nevíte jak na to?
XXX
Profil
Pavel Calta
Tak tady je to i s tim drzenim:

kocarek_mc.stop();
function doleva() {
if (kocarek_mc._currentframe>1) {
kocarek_mc.gotoAndStop(kocarek_mc._currentframe-1);
} else {
kocarek_mc.gotoAndStop(9);
}
}
function doprava() {
if (kocarek_mc._currentframe<9) {
kocarek_mc.gotoAndStop(kocarek_mc._currentframe+1);
} else {
kocarek_mc.gotoAndStop(1);
}
}
doleva_btn.onPress = function() {
this._parent.kocarek_mc.onEnterFrame = function() {
doleva();
};
};
doprava_btn.onPress = function() {
this._parent.kocarek_mc.onEnterFrame = function() {
doprava();
};
};
doleva_btn.onRelease = function() {
this._parent.kocarek_mc.onEnterFrame = null;
doleva();
};
doprava_btn.onRelease = function() {
this._parent.kocarek_mc.onEnterFrame = null;
doprava();
};



Jak to funguje se muzete podivat tady. Je pouzit presne tenhle skript, "grafika" je jen provizorni, ta nehraje roli. Samozrejme misto cisla 9 bude ve vasem pripade 45
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.