21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
maxAV
Profil
ahoj!

chtel bych se zeptat jak korektne nacitat promenne z txt souboru.
mam 4 dynamicka textova pole a do nich nacitam hodnoty pomoci

loadVariablesNum ("blesk.txt",0);


for je v tom ze kdyz to testuju ve flashi tak to funguje, ve firefoxu taky ale v ie ne!
to je paranoidni ;-)
Hanz
Profil
maxAV
To je podle mně blbost že v IE to nefunguje, ale budiš.
Načítej raději pomocí LoadVars popis je zde:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=21&topic=4 189
maxAV
Profil
a v opere se to taky nenacte... je mozny ze ten txt soubor nejak cachujou?
jeste jsem teda nedodal, testovano na localhostu...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0