| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| michal acler Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 2. 2007, 18:42:57
Zdravim,
delame ted jeden web, jehoz soucasti jsou nejake flash elementy. Zajimalo by me, zda flash umoznuje udelat preloader s tim, ze budu preloadovat jen jeden urcity element jedne ze stranek. Priklad: Mam intro ve Flashi, "za nim" je dalsi stranka (html), ktera obsahuje vetsi flash prvek, ktery chci preloadovat. Zajima me, jestli muzu mit dva na sobe nezavisle flashe a ten druhy z toho prvniho preloadnout (tj. v jednom swf souboru mi bezi procenta na loading druheho umisteneho ve staticke xhtml strance). Snad jsem to popsal pochopitelne. Diky, Michal Acler |
||
| Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 19. 2. 2007, 19:30:54
michal acler
Pokud dobře chápu co chceš, tak ano. Prostě ho načteš. On se uloží do cache a když ho budeš na té další stránce volat, tak se vezme z cache. I když ted mně napadá, že jsi to myslel možná trochu jinak. Pokud je to myšleno tak, že jsou 2 flashe na jedné stránce a jeden z nich má ukazovat načtení druhého, tak to taky jde. Musíš využít LocalConnection. Ví co o LocalConnection se dozvíš tady: http://janousek.honza.sweb.cz/hanzblog.html |
||
| michal acler Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 2. 2007, 20:20:32
ano, myslim ze to chapes spravne - proste chci preloadovat prvek, ktery neni v dany okamzik na dane strance. Tot vse. Kazdopadne diky za nazor / radu.
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0