Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
adios Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 3. 2007, 17:33:53
jak na hry?
|
||
adios Profil * |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2007, 17:43:25
zkousim udelat hru, ovsem mam problem.
nejakym zpusoben dokazu vyresit problem graficky, ale a ActionScriptem jsem v v kyblu. muj problem je: animuju postavu - pro zkouzku beziciho psa- ovsem dela mi psi kusy, a ty spocivaji v tom, ze pri pohybu doleva, nejdriv (pri drzeni sipky) utika na spravnou stranu, po pusteni se animace zastavi a po opetovnem stisknuti LEFT, pes bezi, ale pospatku...vypada to jako moonwalk :) nutno dodat ze jsem se drzel navodu Jiriho Fotra script vypada takto onClipEvent (load) { a pro uplnost takle vypadaji framy: [img]C:TOM fileslista[/img] |
||
adios Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 3. 2007, 17:46:25
ehm...
a pro uplnost takle vypadaji framy: ![]() |
||
Dredie Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 3. 2007, 21:08:13
sry ale z tohohle skriptu ja nic poznam.... rozhodne ne pokud nevim jak mas stavene animace a co ta gamesa vlastne ma delat.
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
adios Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 3. 2007, 11:10:47
![]() tohle je timeline s nahledy jednotlivych snimku. chci toho pra pro zacatek rozpohybovet pouze smer v levo a v pravo. pak pridam aminovany skok. apak snad jeste neco. tole script: 1. frame: vycozi snimek, ktery se zobrazuje kdyz neproviha zadna akce stop (); 12. frame: vraci z 12fr na 2 a vytvari tak zciklenou animaci gotoAndPlay(2) 13. frame: od tohoto snimku dal v casove ose utika pes na druhou stnanu stop (); 24 frame: zcikleny beh doleva gotoAndPlay(13) |
||
adios Profil * |
#6 · Zasláno: 5. 3. 2007, 11:11:29
omlouvam se ale zaboha sem neumistim screenshot me timeline:(
|
||
Dredie Profil * |
#7 · Zasláno: 5. 3. 2007, 14:31:32
adios - vis co? hod si *.fla soubor nekam na web a posli link, vecer na to mkrnu jestli bude cas ;)
D. |
||
adios Profil * |
#8 · Zasláno: 6. 3. 2007, 09:31:26
to bys byl honej. Akorat nejsen v CR, a odtud to nemuzu dat na webzdarma, jelikoz to je pouze protoze registrace je pouze pro "Czech and Slovak users...".
mohl bych to poslat majlem. |
||
Dredie Profil * |
#9 · Zasláno: 6. 3. 2007, 14:30:50
adios: no jestli se mi to tam vleze :) g_mt@seznam.cz
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0