Autor Zpráva
dredie
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Zdravim,
nejspis se to tu uz nekde vyskytlo, ale nenasel jsem to - mam mensi problem: chci mit flash vycentrovany jak horizontalne tak vertikalne, ale nejsem schopny tohoto dosahnout - priblizil jsem se k tomu pomoci dvou divu, kdy jeden nastavoval absolutni pozici +50% z vrchu a z leva a druhy to zase vracel o polovinu vysky a sirky klipu zpatky - tohle funguje az na jeden maly detail a to, ze se mi v browseru objevi scrollbary, kterych se zase v nekterych prohlizecich nejsem schopny zbavit. Zkosuel jsem vsechny mozne veci, ale nic nefunguje.... nevite nekdo jak na to?

D.
Hanz
Profil
dredie
No tohle není ani věc Flashe, ale CSS
Stačí ho dád do div s id třeba "flash" a v css pak:
#flash{position:absolute; top:50%; left:50%; margin:PŮLKAvýškyFLASHEpx 0 0 PŮLKAšířkyFLASHEpx;}
dredie
Profil *
Hanz - jo no tohle jsem zkousel, ale to mi tam udela scrollbary a ty se mi nepovedli nikdy zakazat tak, aby se neobjevily v IE/FF/Opere
Petr Tichý
Profil
Nezmizely by scrollbary nastavenim "overflow: hidden" pro body? Ovšem pozor aby animace "nemizela" třeba při menším rozlišení.

Jen tak plácám do tmy...
Hanz
Profil
Petr Tichý
No je to pravda, ale ta animace bude stejně mizet díky tomu absolute a 50% :o)
dredie
Profil *
Petr Tichý - nezmizely, resp. zmizely v opere, ale v IE zase zmizela i cela animace, takze haluz
Petr Tichý
Profil
Hanz
Podle toho jak je velká. Reagoval jsem jen na scrollbary, pokud to není animace maličká, tak bych ji osobně absolutně nepozicoval.
Petr Tichý
Profil
Upřímně jsem toto nikdy nepotřeboval a nikdy nezkoušel, ale budiž... http://www.jakpsatweb.cz/css/css-vertikalni-centrovani.html
wajdy
Profil *
Ahoj.. prisel mi mail.. NAZEV. html.. a nejde mi to precist.. nainstaloval jsem habadej flash playeru a porad nic.. nevite proc??? pls pls
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.