Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Radek65 Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 4. 2007, 11:16:13
Cest praci, resim problem. V hlavnim swf mam rolovani textu pomoci sipek:
on (keyPress "<Up>") { if (_root.scroller._y-10*_root.koeficient>_root.top) { _root.scroller._y -= 10*_root.koeficient; _root.window2._y += 10; } else { _root.scroller._y = _root.top; } } on (keyPress "<Down>") { if (_root.scroller._y+10*_root.koeficient<_root.bottom) { _root.scroller._y += 10*_root.koeficient; _root.window2._y -= 10; } else { _root.scroller._y = _root.bottom; } } To funguje bez problemu, ale pak tam vkladam externi swf, kde to nechce fungovat: on (keyPress "<Up>") { if (_root.area.scroller._y-10*_root.area.koeficient>_root.area.top) { _root.area.scroller._y -= 10*_root.area.koeficient; _root.area.window._y += 10; } else { _root.area.scroller._y = _root.area.top; } } on (keyPress "<Down>") { if (_root.area.scroller._y+10*_root.area.koeficient<_root.area.bottom) { _root.area.scroller._y += 10*_root.area.koeficient; _root.area.window._y -= 10; } else { _root.area.scroller._y = _root.area.bottom; } } Area je MC, kam se externi swf vklada... Neprehledl jsem neco? Uz na to cucim dost dlouho a nejak si nevim rady :) |
||
Ladza Profil |
#2 · Zasláno: 5. 4. 2007, 22:56:43
Zkopntroloval bych ty cesty....zaprve bych zamcel root tam kde ho volas, at se nezmilis....asi v tom bude nekde problem...prodi si dobre ty cesty "_root.area.koeficient"
|
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
Radek65 Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 4. 2007, 13:50:23
Tak uz jsem to vyresil ;)
Chyba ve scriptu neni, ten je spravne. Akorat se nesnesly ty dva posuvniky (v hlavnim a vlozenem swf...). Ten ktery ale delal problem jsem nevidel, protoze ho zakryval vlozeny swf. No nic, aspon je clovek zase chytrejsi ;) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0