Autor Zpráva
SHato
Profil
Rad by som nacítal priamo do flashu pocitadlo z blueboardu... skusal som to cez dynamic text do ktoreho som nacítal dáta z kodu ktore mi vygeneroval ale kedze flash nepodporuje javu v textovom poli ako html tak mi to neslo.. skusal som to aj cez nacítanie priamo ako obrazok lenze je vo formate gif a text. pole nacítava len jpg...(asi)..

ma nbiekto na toto riesenie???
Radek65
Profil *
Javascript do flashe nenactes, takze to nema reseni... Nicmene, jaky je problem umistit ten kod do html stranky, kde mas vlozeny ten flash? :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.