Autor Zpráva
Choco
Profil *
zdar mám problém s flas aplikací
nejede vůbec na starší IE verzích a na nové pěkně blbne
www.choco-tux.wz.cz/oxlout/index.php
www.choco-tux.wz.cz/oxlout/main.fla
Radek65
Profil *
No, predpokladam, ze preloader jsi zkopiroval spravne, tak jedinej problem muze byt v umisteni flashe do HTML stranky. Zajimal by me smysl teto cesty? predmenu.swf?path=menu.swf

Skopci si klasicky kod (kdekoliv na webu) na umisteni flashe, protoze to co tam mas mi silne pripomina vysledek umisteni pres FrontPage :)
Choco
Profil *
no to ne nestraš FrontPage fuj
já jsem to dělal podle návodu na http://flash.jakpsatweb.cz/ a tam psali že si mám udělat malý flash který vyvolá ten hlavní == predmenu.swf -> manu.swf ale jak říkáš, zkusím to a díky moc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.