Autor Zpráva
Anny
Profil *
Dobrý den,
moc prosím, mohl by mi někdo udělat posuvník podobný tomu jako má vodafone na stránkách tady?
http://eshop.vodafone.cz/tariff.htm?lang=cs

nemusí být tak složitý, obyčejná jednobarevná lišta, cca 200px dlouhá, aby posouváním zleva doprava ukládala hodnoty do proměnné od 0 do 1000. Tyto hodnoty nevypisovat, takže jen lištu s posuvníkem, potom si tu proměnnou zpracuji v phpčku, děkuji moc.

kontakt na mě je hrusinak@seznam.cz
XXX
Profil
No pokud to z toho Flashe dokazes do toho PHPcka poslat,tak by nemel byt problem udelat i ten posuvnik ;)
Anny
Profil *
Zkusím se na to vrhnout sám, v jakém programu by to šlo pro začátečníka nejlíp? Vývojové prostředí, dáte tip? Díky.
XXX
Profil
No tak jestli si az takovy zacatecnik, tak jeste ze jsem ti to nevysvetloval hned :-D protoze by to asi bylo zbytecne. Osobne bych to kazdopadne delal ve Flashi ;)
Anny
Profil *
o.k. to je mi jasný, celou dobu se tu bavíme o flashi, ale kterej program, vývojový prostředí? Nějakej program od macromedie? Na jejich webu je jich na tvorbu flashe milion, existuje ve flashi něco jako v html Front Page? Abych si jednoduše poskládal. :-D
XXX
Profil
Ne nevim, kde vidis ten milion, ja tam vidim jen jeden Adobe Flash, bohuzel uz jen ten nejnovejsi CS3 :( kazdopadne Adobe Flash je podobny FrontPage(i), pokud si vystacis se zakladnimi ulohami,ale pokud chces delat posuvnik, tak se neobejdes bez programovani ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.