Autor Zpráva
bolek
Profil *
Moderátor DoubleThink: Přesunuto ze zaniklé kategorie Flash všeobecně.

Ahoj. Nevíte někdo jak naexportovat externí swf do exe souboru? Když to mám normálně v swf tak to funguje,ale když ho pak vyexpotuju do exe tak ne..:(Díky za každou odpověď.
XXX
pridej do toho externiho SWF na prvni radek skript:

this._lockroot = true;

Jinak pokud v tom externim SWF pouzivas absolutni adresovani pomoci _root.atd stava se hlavni casovou osou hlavni casova osa toho EXE souboru a funguje to jinak nez ma ;)
bolek
Profil *
Tyo,tak to mi nefunguje. Ja ty externi swf nacitam do movieclipů, abych je moh umistit kam chci...Ale to by mělo bejt jedno ne?
XXX
jj, melo.. a co presne ti teda nefunguje?
bolek
Profil *
No ty externí swf se mi do toho exe souboru nenačtou. Když nán ten exe ještě jako swf, tak je to v pohodě,ale jak ho vyexportuju do exe tak už to nenačítá...:(
XXX
No tak to by jeste mohl byt problem v nastaveni Publish Settings, ale nevim,co mas za Flash a jestli to bude zrovna tohle. Zkus v menu FILE > PUBLISH SETTINGS... v zalozce FLASH uplne dole nastavit v kolonce LOCAL PLAYBACK SECURITY - Access local files only, ale nevim nevim...
bolek
Profil *
Mám Flash 8...
XXX
No tak to by ti to mohlo pomoct ;)
bolek
Profil *
Jo,tak už to fachá!!Tak díky moc!Byl to ale porod...:)
bolek
Profil *
Jo ještě něco...Mám tam udělaný externí txt soubory který načítám do dynamickýho textovýho pole s posuvníkem. Ale nechci když ten text bude kratší než to dynamický textový pole, aby se zobrazil ten posuvník. Nevíš jak napsat tu podmínku?Díky
XXX
Nevim, jak presne to mas resene, takze se tezko radi ;)
bolek
Profil *
Dobrý..Ja to nějak vymyslím. Každopadně díky moc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0