« 1 2 »
Autor Zpráva
Karl IV
Profil *
vytvořil jsem si scrollbar, ale nevim jak muzu text ve scrollbaru zvetsovat zmensovat delat mezery jako entrem a atd. nevite prosim nekdo tyto zakladni veci? prosiiim! moc dulezite! diky!
Karl IV
Profil *
dale pak odkazy, zmena barvy...
XXX
Profil
Myslis neco jako jednoduchy textovy editor? ;)
Karl IV
Profil *
jako uplne stejne jako html?
XXX
Profil
Uz je to tady zase... zakladem toho, abys dostal pozadovanou odpoved je dobre popsat problem. Z tveho popisu neni vubec zrejme, s cim chces poradit. Mas v tom scrolbaru dynamicke textove pole a chces, aby teprve za behu programu v nem sly menit texty, zvetsovat atd, nebo jen dostat ty texty do toho scrolbaru v urcite forme jeste v tvem skriptu? Fakt netusim, o co presne ti jde, mozna jen dostat do textoveho pole HTML tagy pro jeho formatovani. K tomu ti staci vlastnosti textoveho pole .html a .htmlText, ale tezko rict, jestli se ptas na tohle...
Karl IV
Profil *
udelal jsem si scrollbar. a chci abych nejak zvyraznil nadpis ve scrollbaru a udelal mezery mezi odstavci nic vic jen pro přehlednost. a taky vlozit odkaz! uz aby se to tak zobrazovalo a prohlizejici nemohl nic menit!
dredie
Profil
Karl IV
co to....?
XXX
Profil
Karl IV
tak tomu textovemu poli nastav vlastnost .html = true a vloz do nej ten text jako html, napr takto:

textovepole_txt.htmlText = "<b>neco</b><br><br><a href="http://neco.cz">neco</a>atd";

Proste to naformatujes pomoci html tagu ;)
Karl IV
Profil *
to jde?
Karl IV
Profil *
jaksi to nevali! pise se mi error!
Karl IV
Profil *
// zobrazovaný text
text ="textovepole_txt.htmlText = "<b>neco</b>";

// výška scrollbaru
length = 185;
Karl IV
Profil *
takto to mam a nevali to!
XXX
Profil
Karl IV
text ="textovepole_txt.htmlText = "<b>neco</b>"; - to ma byt jako co? :-D
by me zajimalo, kde to pises? primo do toho textoveho pole,ze? ten text tam musis napsat skriptem. Musis si to textove pole pojmenovat v panelu Properties v InstanceName napr. textovepole_txt.
Potom napises do stejneho snimku, ve kterem to textove pole mas do panelu Actions (F9) skript:

textovepole_txt.html = true;
textovepole_txt.htmlText = "<b>neco</b>";


tot vse ;)
Karl IV
Profil *
jo to jsem vsetko udelal a nevali to! to sriptu jsem napsal to co mas zelenym a do InstanceName jsem napsal textovepole_txt! A nejde mi uz ani odkaz! nejde to! vyskousej si to!
dredie
Profil
XXX
good luck :D
XXX
Profil
dredie
Mam ja to zapotrebi? :-D
Karl IV
Profil *
prosim porad co delam za chybu! prosim!
XXX
Profil
Karl IV
No ja ti to kopiroval primo z Flashe, takze to funguje ;) Tak jinak, abys to pochopil, zkusime to cele od zacatku. Vytvor si uplne novy soubor. Do prvniho snimku hlavni casove osy vytvor nove textove pole. Zmen jej na dynamicke a pojmenuj v InstanceName textovepole_txt. ted klikni do toho prvniho snimku hlavnicasove osy a stiskni F9. Sem napis tento skritp:

textovepole_txt.html = true;
textovepole_txt.multiline = true;
textovepole_txt.htmlText = "<b>nadpis</b><br><br>odkaz na <a href='http://www.seznam.cz'>seznam.cz</a>"


jestli ti to hodi error, tak jej tady zkopiruj. Mimochodem, jakou mas verzi Flashe? Jeste se zkus podivat do Publish settings, a nastav si tam v zalozce Flash pro jistotu verzi ActionScriptu na AS2 ;)
Karl IV
Profil *
uz to vali! i odkaz jde, ale nejde ten nadpis! nezobrazuje se vubec! uplne jsem to zkopiroval!
XXX
Profil
Karl IV
Ono ti to ma jen vypsat to slovo nadpis tucne, 2x odradkovat, a na 4. radek napsat "odkaz na seznam.cz" pri cemz seznam.cz je odkaz. Co ti nejede? nerikej, ze ti nevypise to prvni slovo tucne?
Karl IV
Profil *
jo uplne presne to tam okopiruji a vubec se mi tam nezobrazi to slovo nadpis! vubec! mam to ze stranek: http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=mc_scroll neni mozne ze to blbne kvuli tomu?
Karl IV
Profil *
na prvni radek se mi to napise!
Karl IV
Profil *
kdyz to zkusis v tom samem co ja se vsim tim! tak ti to taky nepujde!
dredie
Profil
vidim to na spatne instance names :D
Karl IV
Profil *
to mam napsane dobre! pokud tam nemusi byt tecka nakonci! to me haze chybu!
Karl IV
Profil *
NEVITE NEKDO NECO PROSIIIIIIM!
dredie
Profil
Karl IV
hej chlape fakt z toho tveho popisu nechapu, v cem mas problem, chtlo by to trochu komplexnejsi deskripci a ne jen vykriky "ono to nefunguje", z toho nic nepoznam
Karl IV
Profil *
TAKZE SROLLBAR MAM Z TECHTO STRANEK http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=mc_scroll VE SCRIPTU MAM NAPANE UPLNE TO SMAE JAKO TO POSLEDNI ZELENE OD xxx instance names MAM NAPSANE: textovepole_txt A ZOBRAZUJE SE MI POUZE TEN ODKAZ, KTERY FUNGUJE, ALE NEZOBRAZI SE MI SLOVO NADPIS VUBEC! A ODKAZ JE NA PRVNI RADKU! NEVIS KDE MAM CHYBU?
dredie
Profil
Karl IV
jak to mam asi vedet? Nejake typo? Spatne umisteny kod? Spatna logika kodu? Tohle je jako "nejede mi auto, pneumatiky mam plne, co s tim je?"

hod sem skript co mas v souboru + detailni popis struktury sceny
XXX
Profil
Karl IV
A priste si odpust ty velka pismena!
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: