Autor Zpráva
get10
Profil *
Caute!
Zase mam problem...
Vytvoril sem si MC scrollbar a nejak do nej nemuzu vlozit videoprehravac.Ten prehravac mam z flashe 2004 (MediaPlayback komponent).Kdyz jej tam vlozim (do scrollbaru),tak se nahled zobrazi v pohode,ale kdyz dam nahled publikace,tak se misto videa zobrazuje jen sedy obdelnik.
Nevite pls co s tim?Dik moc za vse!
delimcslang
Profil *
máš video uložené ve stejné složce jako swf soubor? - máš správně danou cestu k souboru?
get10
Profil *
Už jsem to spravil. Měl jsem tam 2 chyby!
1. Nějáký vtipálek si s tím hrál a v nastavení publikování mi nastavil, aby se publikovalo ve verzi 5.
2. Měl jsem jen špatně nastaveného inspektora komponent.
Jinak děkuju aspoň za snahu :)

(jo a video je ve formátu -flv ;) )

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: