Autor Zpráva
madakilla
Profil *
Ok, uz dlho programujem v JavaScript, PHP, MySQL ale nic mi nerobi taky problem ako Flash. Da sa nejako spravit, aby Flash posielal premenne podobne ako, ked v php zadam za url ?var=12 a pod? Nech flash odosle z jednej stranky premennu na druhu, kde ju ten isty Flash spracuje....
(ak to znie divne, pokojne mi to povedzte, dost tazko sa to opisuje...)
Ak by ste chceli vidiet o co mi ide: idealmont
(na to prazdne miesto napravo potrebujem dostat nadpis, ktory by sa tam objavil po kliknuti na odkaz a nacitani celej stranky....)
Hanz
Profil
madakilla
Tu hodnotu do URL dostaneš přez
getURL("http://www.neco.cz/jsdfjk.php?var=12")

A z URL:
ur = _url;

od = ur.lastIndexOf("?");
hodnota_za_otaznikem = ur.slice(od+1, 999999999);
madakilla
Profil *
dik moc... :)
ale, co ak chcem pouzit len html stranky?
(nemam aktivovane php na serveri, kde mam vytvorit tuto stranku)
Hanz
Profil
madakilla
No tak to nevím. Bez PHP to asi nepůjde.
madakilla
Profil *
aj tak diiik....
...vysledok sa formuje na www.idealmont.sk...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.