Autor Zpráva
Wachichak
Profil *
Zdravim, delam(upravuji) takovy showroom od ktereho mam jen swfka a xmlka, hlavni flash taha externi swka,ve kterych sou fonty(napr. VerdanaBold.swf) bohuzel nemaji ceske znaky. Kdyz sem se je snazil dekompilovat ve flash decompileru tak se mi nic neukazalo(v libary ani na timeline-proste prazdny), pokousel sem se tedy vytvorit klasicky swfko s naimportovanou knihovnou fontu-treba Arial CE, ale to take nepomohlo. Navic to moje vytvorene melo 36 bajtu a ty puvodni fonty maji okolo 20kb. navic mi potom ten hlavni flash co ty fonty natahuje hlasi:

ReferenceError: Error #1065: Variable Peugeot308Font is not defined.
at flash.system::ApplicationDomain/getDefinition()
at com.peugeot308.main::Application/::onLoadFont()

coz chapu tak ze to moje swfko proste nepoznal a nema tedy k dispozici zadny font.

prosim nesetkal ste se s tim nekdo? Nebo nemate zkusenosti jak se delaji takoveto externi fonty(zarazi me ta velikost 20kb vs 36b)
moc by mi to pomohlo,diky moc
embee
Profil
Wachichak
no musis ty externi fonty ulozit jako font-symboly do knihovny swfka, ze ktereho je pak externe nacitas - a dat jim export for runtime sharing. Taky je potreba udelat font symbol i k ruznym typum jednoho pisma (velikost, tucne, kurziva atp.). Pak je potreba v souboru, kde chces, aby se ti ten font nacteny externe pouzil, dve veci:

1. importovat ze sdilene khihovny
2. nastavit importovany symbol fontu v knihove swfka, ktere si ty fonty nacita, presne stejne, jak je nastaveny pri exportu ze sdilene knihovny - odobne nechapu proc je nekonzistence vubec mozna, ale takhle to bohuzel funguje.

Fonty vseobecne patri ve flashi k hodne nedotazenym vecem. Ja jsem s nimi bojoval nekolik tydnu, nez jsem je donutil delat to, co maji. Musis proste zkouset.
Wachichak
Profil *
Wachichak
no musis ty externi fonty ulozit jako font-symboly do knihovny swfka, ze ktereho je pak externe nacitas - a dat jim export for runtime sharing. Taky je potreba udelat font symbol i k ruznym typum jednoho pisma (velikost, tucne, kurziva atp.). Pak je potreba v souboru, kde chces, aby se ti ten font nacteny externe pouzil, dve veci:

1. importovat ze sdilene khihovny
2. nastavit importovany symbol fontu v knihove swfka, ktere si ty fonty nacita, presne stejne, jak je nastaveny pri exportu ze sdilene knihovny - odobne nechapu proc je nekonzistence vubec mozna, ale takhle to bohuzel funguje.

Fonty vseobecne patri ve flashi k hodne nedotazenym vecem. Ja jsem s nimi bojoval nekolik tydnu, nez jsem je donutil delat to, co maji. Musis proste zkouset.





Diky moc, neni to uplna cesta k cili, ale prozatim mi to dost pomohlo, budu se v tom hrabat a snad flashoveho nepritele jmenem Fonty nejak uzemnim:)

Btw:sry za ten duplicitni thread:)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0