Autor Zpráva
Alesh
Profil *
Ahojte... prsimvas potreboval bych pomcot... vim ze jde o zacatecnicky dotaz ale zacinam :)... jak duelam aby kdyz mam text jako tlacitko abych mohl nastavit jako odkaz celou tu textovou vrstvu ne jen ty pismena... na ty nez se totiz mysi trefim tak to trva tyden
embee
Profil
Alesh
bud etn odkaz udelej pomoci html a nebo si dej textovy pole do movie clipu a pridej do nej jeste neviditelny tlacitko = nejakej ctverec s hodnotou alpha u barvy na 0%. Sice ho neuvidis, ale bude fungovat jako aktivni plocha.
rednek
Profil
Alebo kedu z robis button tak donho pridaj novy layer s textom, funguje to :P
Alesh
Profil *
nejak mi to nejde... .mohl by mi s tim prosim nekdo pomoct?
XXX
Profil
Alesh
Nejdrive me zajima takova jedna vec. Kdyz teprve zacinas, jakym zpusobem zacinas? Jedes podle nejake knihy nebo nejakych elektronickych tutorialu nebo podle ceho se vlastne ucis? Mam takovy pocit, ze se neucis podle niceho a chces jen radit od ostatnich. Pokud to tak je, tak je to kazdopadne spatne, protoze se budes ucit strasne pomalu, budes tady mit hromady dotazu, na ktere ti za chvili nebude nikdo odpovidat a nikdy se Flash poradne nenaucis. Mozna ze se pletu a mas nejakou knizku, ale to by ses tady podle me neptal na takovou vec. Osobne ti podorucuji investovat nejakou tu stovku do knizky, ktera te nauci ve Flashi delat, nebudou ti unikat zadne souvislosti, kterych ti tady unikne spousta a nakonec usetris spoustu casu, ktery ti muze usetrit treba i nejake penize, takze te ta knizka nakonec na nic nevyjde ;)
FlashManiac
Profil
Alesh
¨zalezi na tom esli je to tlacitk jako Button nebo jako MC..
pokud jako MC udelaje to jak ti radi s tou novou vrstvou

pokud jako button tak kdyz si to rozblis ten button mas tam 4frame a ten posledni je HIT.. tak tam hodis takovy tvar jakycky chces aby byl aktivni plocha. a to je cele a nemuss ho ani alfovat na 0
Backflip
Profil
hele ja bych ti radil udelat to normalne pres html:
<a href="http://www.tvojestránka.cz"><input type="button" value="něco"></a>


nebo propracovanejc:
<input type="button" value="něco" onclick="location.href('http://www.tvojestránka.cz')">
XXX
Profil
Backflip
Sice jsi tady na diskusi novy, ale mohl by ses aspon podivat, v jakem sekci se nachazis. Tady se resi Flash, takze je tva odpoved silne neuspokojujici ;) Pokud nekdo vytvari "projekt" ve Flashi a najednou se neni schopne posunout dal a potrebuje poradit, pochybuji, ze by se na Flash vykaslal a zacal pouzivat jen HTML ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: