Autor Zpráva
Zeta_Voxx
Profil
Jak udělat scrollbar.. poraďte ale trošku polopatě..jsem začátečník..
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
Pokud máš Flash MX 2004 tak ho dělat nemusíš, pokud ne tak:
http://flash.jakpsatweb.cz
Zeta_Voxx
Profil
Mám Flash MX2004 ..a kde to tam najdu?
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
Naprava v panelu components.
Je tam UIScrollBar --> pro text
Ale možná je lepší TextArea --> pro text. Je to vlastně textové pole+scrollbar
A pro obrázky (MC) ScrollPane
Zeta_Voxx
Profil
A dá se upravit design toho scrollbaru? šipky,, posuvník atd?
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
Jo dá.
Zeta_Voxx
Profil
taq to jdu testnout..thanxx
Hanz
Profil
Hanz
Dej ve Flashi:
File -> Import -> Open External Library.
Potom jdi do složky kde je Flash nainstalovyný Potom
en -> Configuration -> ComponentFLA -> HaloTheme.
A v té knihovně:
Themes -> MMDefault a zkopíruj tu složku ScrollBar Assets do knihovyn přidružené k tomu souboru s tím ScrollBarem, který chceš skinovat.
Potom jen překresluj.
Zeta_Voxx
Profil
A jak se s tim pracuje? když vyberu v components UI ScrollBar,,taq se objeví ten posuvník..a jak ho upravim, šipky ..vzhled?
Zeta_Voxx
Profil
Tak to mám jen nechápu poslední krok: zkopíruj tu složku ScrollBar Assets do knihovyn přidružené k tomu souboru s tím ScrollBarem...to je kam?
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
No u každého souboru co děláš. Je knihovna. Tu otevřeš CTRL+L
A do ní nakopíruj tu složku.
flz
Profil
Hanz
uz som sa ta to raz pytal, ale nieje mi to 100% jasne, ked mam UIScrollBar (text) a vlozim do neho tag <img>, tak to bude scrolovat aj to, nie?
Hanz
Profil
flz
Jo bude.
flz
Profil
that's cool (to je super) :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.