Autor Zpráva
Zeta_Voxx
Profil
mám vytvořený scrollbar i stránku, ale teď newim, jak tam ten scrollbar mám vložit,..poraďte-.-.thanxx
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
Nechápu. Jak jak hol tam mám vložit? Co s ním chceš scrollovat?
Zeta_Voxx
Profil
Sem to špatně npsal..vytvořil jsem si scrollbar a chci ho vložit do svojí flash webowky, ale neím jak..
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
No pokud jsi použil ten komponent tak ho tam jen překopíruj a v panelu Properties napiš do políčka
_targetInstanceName
Název instance toho textového pole co chceš scrollovat.
Zeta_Voxx
Profil
ten component jsem nepoužil..vytvořil jsem svůj..a newim jaq dál..
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
No v tom návodě na http://flash.jakpsatweb.cz to je všechno vysvětleno ne?
Zeta_Voxx
Profil
je tam vysvětlené jak ho vytvořit..ale jak ho tam vložim, když jsem ho dělal zvlášť?
Hanz
Profil
Zeta_Voxx
No normálně překopírovat.
bady
Profil *
Drag and drop z library.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.