Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
anonymni Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 10. 2007, 12:37:54
Ahoj,
mam zacetecnicky dotaz - jak udelat "button pres button". Jde mi o to, ze mam nejake menu, napr. polozka "cisla" by se mela po nejeti zmenit na "jedna dva tri". A po najeti na jednotlive cislo (jedna nebo dva nebo tri) by se mela zmenit barva jeho pozadi, a po kliknuti nekam odkazat. Takze je to takovy button pres troj-button. A ja nevim, jak to zvladnout. Diky za pomoc |
||
XXX Profil |
#2 · Zasláno: 21. 10. 2007, 12:57:39
Vytvor si vsechny tlacitka zvlast - jedno tlacitko bude to s popiskem "cisla", dalsi bude s popiskem "jedna", atd. Tlacitka jedna, dva a tri na zacatku skryjes nastavenim vlastnosti _visible na false. Pri najeti na "cisla" tyto tlacitka zviditelnis nastavenim vlastnosti _visible na true. Pro vsechny tlacitka nastavis akce, jake potrebujes ;)
|
||
anonymni Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 10. 2007, 13:44:13
Diky za rychlou odpoved,
ale troskotam uz na nasteveni te viditelnosti. Kdyz dam na tlacitko "jedna" this._visible=false; tak mi to haze **Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Statement must appear within on handler instanceName._visible=false; Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1 Co delam spatne? Diky Mimochodem, daji se tu nekde prilozit zdrojove soubory? |
||
XXX Profil |
#4 · Zasláno: 21. 10. 2007, 14:21:26
Spatne delas to, ze nemas pojmenovane instance tlacitek. Abys s tlacitky mohl pracovat pomoci ActionScriptu, musis je mit pojmenovane nejen v knihovne, ale i v panelu Properties v kolonce InstancName. Potom se na ne muzes odkazovat ze skriptu.
Jinak zdrojove kody tady prilozit nemuzes. Muzes je umistit nekam na web a tady pridat odkaz na ne. Malokdo se ti vsak do toho bude divat ;) |
||
Časová prodleva: 18 let
|
0