Autor Zpráva
Marlonka
Profil *
Může mi prosím někdo poradit, jak mám v html nastavit aby se mi flash opakovala? Animaci mám už hotovou, takže to nemůžu nastavit nikde jinde.
Mám kód:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfl ash.cab#version=6,0,0,0" width="490px" height="188px">
<param name="movie" value="files/images/flash2007.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value=>
<param name="wmode" value="transparent">
<embed src="files/images/flash2007.swf" wmode="transparent" quality="high" bgcolor= width="490px" height="188px" name="menu" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</object>
Tak mi prosím někdo poraďte, co kam mám napsat.
PC-maniak
Profil *
Ahoj v HML bohuzel nevim ale jestli chces kontaktuj me na ICQ 375-876-832 a ja ti poradim presne do detailu jak udelat z hotove SWF animace zdrohovy kod tudis zpet FLA ;) :) ale jestli se stim chces skusit poprat sama tak na google hledej programy SWF to FLA convert ;) jak chces no :) zatim ahoj a popripade preju hodne stesti
Harkonnen
Profil
<param name="loop" value="true"> //nekonečné opakování
<param name="loop" value="5"> //5x opakuje
PC-maniak
Profil *
ono fakt de opakovat swf kdyz ma na konci stopku jo ? wow :)
Marlonka
Profil *
Harkonnen
Moc děkuju za radu, ale pořád mi to nejde. :(

PC-maniak
No asi ne, nějak mi to nefunguje. :D
Harkonnen
Profil
PC-maniak
A kde má napsané, že má na konci stopku? Tohle jsem se nedočetl, takže jestli to tu někde je, tak se omlouvám. Jinak pokud nemá na posledním framu vloženo stop();, tak to určitě musí jít opakovat ne?

Marlonka
Tak to je divné, že to nejde. Možná je tam právě ta stop(); funkce, pak je asi lepší si z toho .swf souboru udělat .fla a upravit, tak jak psal PC-maniak.
FlashManiac
Profil
pokud je primo ve flashi na poslednim frame stopka tak to v html nerozhybete.. to musi byt povolene primo ve flashi.. pak to de..
pak se nemusi pridavat zadne parametry a bezi to automaticky v loopu
Marlonka
Profil *
FlashManiac
Njn, to bude asi ono... :( Ale nemám žádnej program na to abych to mohla opravit a asi bych ani nevěděla jak, takže to tak budu muset nechat.
PCmaniak
Profil *
ale co bys simte nechavala :) ozvise mi a ja ti stim pomuzu este jednou zde je me ICQ 375-876-832 je to doopravdy jednoduche pokud tedy to SWF neni cryptnuty :) to bohuzel nejde (zatim) :) a jinak pro Harkonnena stou stop() nikde psano nebylo ale kdyz se ta animace neopakovala bez jakyho koliv zasahu do HTML tak je jasny ze tam ta stop() je urco ;) omlouvam se za oopozdenou reakci ale neni tu upozornnei mailem tak to vite clovek zapomina :D
Langys
Profil *
co to načíst jako externí swf do nově vytvořeného souboru a v něm to zasmyčkovat??
PCmaniak
Profil *
taky by slo ale nebylo by lepsi i lehci to proste dekompilovat z5 do FLA ? cca 3min prace... ale jestli je zacryptovanej tak je to jedina moznost jak rika Langys
XXX
Profil
Opet musim byt strasne skepticky. nejak nechapu, jak muze mit nekdo animaci, ke ktere nema zdrojovy kod. Napada me jen moznost, ze tu animaci nekde "odcizil", protoze i kdyby mu ji vytvoril nekdo jiny, tak mu prece ten kod muze poskytnout nebo kdyby preci jen nechtel dat zdroj, mohl by tuto jednoduchou vec ve zdroji upravit a dat zase hotove SWF. Takze jak to je?
PCmaniak
Profil *
hale :) ty XXX mohla formatovat HDD a mohla zapomenou na FLA :) a na webu ji jen zustal SWF :) jinak zdilim tve pochybnosti to je jasny ale vis jak corkla to tobe ? ne tak voco gou :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: