Autor Zpráva
Harkonnen
Profil
Zdravím, mám následující problém. Na stránce mám několik flash videí s přehrávači a když spustím stránku v prohlížeči, začnou se mi hned natahovat všechna videa. To je ale špatně. Já potřebuju natáhnout jen to video, na které jsem právě kliknul, že ho chci vidět. Nevíte jak na to? Ve flashi jsem úplný začátečník.
Jo a ještě jedna věc. Zdá se mi, že ten stream nějak dobře nefunguje, protože když se to video natahuje a zároveň přehrává, tak se to seká a to by taky nemělo.
Hlad
Profil *
cus

k ty prvni casti zkus hodit cast kodu jak nacitas ten stream takhle to neni jasny

druha cast dotazu to sekani
pehrava se ti to co uz mas nacteny pokud ta cast ktera se ma prehrat jeste neni nactena tak se ti to na urcitou dobu pozastavi nez se ti to nacte ... a tak dokola dokola ....
predejit tomu muzes ze si nastavis buffer, takze video se ti neprehrava po dobu dokud neni urcite mnozstvi dat nacteno
to nacitane mnozstvi (cas) nastavis pomoci funkce

tvuj_stream.setBufferTime(10); 10=cas v sekundach = je jen ne tobe
Harkonnen
Profil
Načítám to takhle, je to přímo generované z Macromedia Flash 8:

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/sw flash.cab#version=8,0,0,0" width="640" height="517" id="videa" align="middle">

<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="videa.swf" /><param name="play" value="false" /><param name="loop" value="false" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="videa.swf" play="false" loop="false" quality="high" bgcolor="#000000" width="640" height="517" name="videa" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>


Jo a k té druhé části. Tam je právě divné to, že já třeba dal buffer na 0 a to video bylo stáhnuté třeba už do poloviny a já to přehrával od začátku, ale přesto, dokud nebylo dotažené úplně celé, tak se to sekalo, což mi připadá dost divné. (video se stahovalo rychlostí asi 2MB/s)
Harkonnen
Profil
Jo jinak abych ještě upřesnil, tak například můžete video vyzkoušet tady: http://chris.ic.cz/videa.html
A zpozoroval jsem, že ve Firefoxu se to neseká při načítání, ale v IE7 ano. :-/
Hlad
Profil *
jo me jde ale o nacitani streamu ve scriptu ne generovani stranky :)
Harkonnen
Profil
Aha a to tu mám dát jak? Nebo kde to mám najít? Jsem začátečník...
Hlad
Profil *
otevri si actionscrip a pak uz jen ctrl+c a ctrl+v :)
Harkonnen
Profil
Jo tak přesně tohle jsem si myslel. Problém je v tom, že já tam vůbec nic nemám. Není tam nic napsané. Jedinná konfigurace je v záložce parameters, kde je právě ten buffertime, autoplay atd., ale moc tam toho taky není. Co s tím?
Hlad
Profil *
jak tam nic neni
to jsi to od nekud stahl a snazis se to pouzit, nebo ti vubec nerozumim?
Harkonnen
Profil
Já myslím, že rozumíš dobře. Ale věc se má tak, že já jsem si překonvertoval .avi video přímo v programu Macromedia Flash 8, a pak uložil i s přehrávačem, který mi to nabídlo. Ale to už jsem tady psal. Prostě tam žádný actionscript není, je to prázdné. Co já vím, asi je to nějak v tom už zakódované a dá se to řídit jen těmi parametry. Já prostě nemůžu přijít na to, jak to video doopravdy streamovat.
Harkonnen
Profil
Jo a ještě další věc. Proč mi v IE čeká celá stránka na načtení animací místo toho, aby se načítaly až po načtení stránky?
Hlad
Profil *
nejlepsi bude kdyz zacnes ynovu a od zacatku
nakonvertujes si videa tak ze kazde bude unikatni *.flv
pak vytvoris jednoduchy videoplayer ktery ti bude nacitat jedno video
pak si vytvoris nejakyto ovladani
a nazaver si vytvoris knihovnu s externim videem pomoci ktere si budes urcovat co se ma nahravat a kdy

na netu je toho spousta

ale kdyz ti to nepujde tak napis a dame to nejak dohromady
Harkonnen
Profil
OK, tak zatím díky.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.